Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért lenne valaki kövér pasival?

Figyelt kérdés
2014. nov. 20. 10:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
mert az jön be neki...
2014. nov. 20. 10:22
 2/15 anonim ***** válasza:
hát öhöm, valahogy engem is jobban izgat a kockapoci :)
2014. nov. 20. 10:26
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azért, mert osztva-szorozva az jönne ki neki, hogy összességében jó parti. Pl. simán el tudom képzelni azt, hogy egy 25 éves jó-testű, értelmes, de nem túl iskolázott TESCO pénztáros csajnak jó parti egy 30 körüli kissé puhány 2 diplomás multis menedzser, egy ilyen férfi jobban meg tud becsülni egy ilyen csajt, mint egy fizikailag is toppon levő túlságosan menő férfi.
2014. nov. 20. 10:28
 4/15 anonim ***** válasza:
45%
Hé te! Nemszóld le a TESCO-t... havi sokat keresek ottan,és nem pénztárosként :D Meg a pénztáros csajaink,is kivállóan szépen kerekednek...nemhableányok,hanem bálnalányok! Naeznemúgyvanám,és a másik a 2 diplomás émbör aki a szalag melett húzza a lócsuszát azza miva? :D
2014. nov. 20. 10:33
 5/15 anonim ***** válasza:

érdekes a példád és igen, persze sok igazság van benne, na de ez is arról szól csak, hogy tehát az eredeti igényeinket leadjuk, megalkudunk valamilyen okból, valamilyen célból ...

Nyilván az általad említett tesco-pénztáros csajszi is mindenét oda adná egy amolyan igazi Adonisért, csak hát tudja, h nincs esélye. Amikor + az érdekek is bejönnek, na az már más téma.

2014. nov. 20. 10:36
 6/15 anonim ***** válasza:

Mondjuk mert szereti?

Volt nekem is kövérebb párom, nem azért mert arra bukok kimondottan, vagy mert pénze volt, hanem mert szerettem.

Én nem azért vagyok valakivel, mert vékony, vagy kövér, elég különbözőek voltak az eddigi pasijaim. Ha megfog valakiben valami, nem azt nézem, hogy milyen magas, hány kg, vagy milyen színű a haja, meg a szeme.

(Viszont az arc az fontos, hogy nekem tetsszen, és hogy önmagára igényes legyen. Ha külsőségekről van szó.)

2014. nov. 20. 10:41
 7/15 anonim ***** válasza:
Egy nagydarab test azért nagyobb fizikai erőt is sugároz, (pl. ha egy mackósabb testalkatról beszélünk), még ha csak tehetetlenségit is. Lehet hogy így érzi magát biztonságban a leányzó.
2014. nov. 20. 10:47
 8/15 anonim válasza:
Az én párom dupla annyi kiló, mint én (46), és nem a pénzéért vagyok vele együtt. Nekem ő jóképű, szexi és a lelki társam. Nem érdekel a súlya (amúgy izom is van rajta bőven, de elég pocakos :))
2014. nov. 20. 10:49
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
Kényszerből, mert ha meg is szereti akkor is csak elfogadja mert "benne volt a pakkban"
2014. nov. 20. 10:49
 10/15 anonim ***** válasza:

Mert a külső (pláne olyan dolog, amin egyébként változtatni is lehet) nem minden.

Sosem jöttek be kifejezetten a kövér pasik, ennek ellenére ilyen barátom van több mint 6 éve. Miért? Mert minden másban tökéletesen megfelel. Kedves, hűséges, jó humora van, intelligens, kreatív, megvan a közös érdeklődés, vannak közös célok. Mondjuk elég sokat piszkálom, hogy fogyjon le. De őszintén szólva leginkább azért zavar, mert tudom, hogy ha így marad, abból lesznek egészségügyi gondjai, azt meg nem szeretném. Ha amúgy nem lenne baromi egészségtelen a kövérség, akkor fele ennyire se zavarna a dolog.

2014. nov. 20. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!