Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki egy pocakos pasit a páromként bemutatni?
Mi a fontosabb? Hogy szeretitek egymást, boldogok vagytok együtt, vagy hogy tetszen a környezetednek?
Ráadásul valamennyi pocak nem gáz.
1. Ez nagyon jó volt :DD
Kérdező: Ha cikinek érzed, akkor hogy hogy a párod?
Szerintem egyébként nem ciki, ha nem valami extrém dologról van szó. Kinek mi a pocakos? Nem teljesen lapos vagy lelóg a nemi szervéig a háj? Nem mindegy.
De ha én valakit szeretek, akkor nem zavarnak az ilyen kis testi hibák, senki sem tökéletes. Meg kinek kéne megfelelnie? Akiknek bemutatod, azok tökéletes testűek? És a személyiségük, tudásuk, mindenük tökéletes?
Az en ferjem amikor megsimertem egy ket labon jaro hògolyò volt megis buszken mutattam be a szuleimnek es a barataimnak ugy, h a szuleim es en is sportmaniasok vagyunk es vekonyak.-))))
Tokjol fogadtak, persze csodalkoztak egy kicsit h nem valami 6 kockas adonisszal jottem ossze de ismernek es tudjak h en a belsot nezem:-)))
Eltekt par ev es a ferjem ma egy kidolgozott izmos pasi, leadott 25 kilot ugy, h soha nem kertem ra csak latta h en mennyit sportolok es o is kedvet kapott:-)))Most azok a nok akik kb.atneztek rajta anno megfordulnak utana az utcan:-)))
Szoval a lenyeg az, hogyha te ehhez mar most igy allsz hozza akkor ize....biztos h olyannak szereted amilyen?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!