Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

sziasztok!

17 éves fiú vagyok. Nagyon jól összejöttem egy csajjal eddig egy kis faluban laktam és sose volt még bnőm, nem vagyok az a randa(nem egóból írom) de senkivel se jött össze de ezzel a lánnyal úgy érzem h teljesen ő az igazi és szerintem ő is így van velem, csak az a baj, hogy tudom a lányról, hogy már nem szűz, ezzel az a baj, hogy én még nagyon tapasztalatlan vagyok(még sohasem csókolóztam) de nagyon jól elvagyok a lánnyal, szóval szerintetek lépjek vagy hazudjam azt, hogy maradjunk barátok mert félek attól, hogy úgyis beégek már a csóknál :S Köszi a válaszokat! a lány is 17 amúgy..

2010. jan. 28. 23:09
 1/6 anonim ***** válasza:
te sosem raksz pontot a mondat végére vazeg?
2010. jan. 28. 23:10
 2/6 anonim ***** válasza:

hülyeség lenne azt hazudnod, hogy "legyetek csak barátok"... gondolj bele, akkor minden egyes csajt leráznál, mert nem volt még barátnőd?? akkor soha nem is lenne!

na szóval, ne hazudj a csajszinak! 17 vagy, egyáltalán nem gáz, hogy még nem csókolóztál, és ha kedvel téged, nem fogja érdekelni h voltál-e már csajjal vagy sem!

2010. jan. 28. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Legyél magabiztos és hajrá.A tutyimutyi pasiknak sohasem lesz esélyük.Szűz akarsz maradni örökre?Mert ezt a kifogást minden leendő barátnődnél elsütheted.Hajrá.
2010. jan. 28. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne szórakozz, koma.
2010. jan. 28. 23:21
 5/6 anonim ***** válasza:

összejöttél a csajjal, de még nem is csókolóztatok? érdekesen működnek a dolgok nálatok. felnk forditva szokott történni, előbb a csók vagy a kufirc, aztán a járás.

amúgy semmiképp ne koptasd le a csajszit, hazudj, hazudj, hazudj! mond hogy volt már csajod és légy magabiztos. ha a csaj meghallja hogy még sosem csókolóztál, egyből otthagy

2010. jan. 28. 23:25
 6/6 anonim ***** válasza:
egyelőre ne mondj neki semmit, és csókold meg nyugodtan, különben is össze fogtok csiszolódni. semmiképp se hazudj neki, hogy már millió csajjal volt dolgod, mert hülyeség. meg gondolom a lány nem fogja rögtön az első csók előtt megkérdezni, hogy hány csajod volt már. viszont ha egyszer szóba kerül a dolog, nyugodtan mond meg neki, hogy próbálkoztál lányoknál, de ő az első barátnőd. szerintem ebben nincs semmi ciki. de az első randik egyikén "csak úgy" felesleges benyögni, hogy még nem csókolóztál meg nem jártál senkivel. ne koptasd le semmiképp, járjatok, és élvezd a dolgot felesleges idegeskedés nélkül:P
2010. jan. 29. 11:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!