Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akar tőlem vajon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem vajon?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki messengeren mind irja hogy milyen jó csaj vagyok meg hogy milyen szép vagyok és ehez hasonlókat.Nem is ismerem.Szerintetek mit akar tőlem??
2010. jan. 28. 20:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Biztosan szívesen hímezne matyó díszeket a pelenkájára.
2010. jan. 28. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Ne akard megtudni.Udvarolni nem így kell.
2010. jan. 28. 20:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem ismered,h került oda?mert ugye oda el kell fogadnod a partnerséget meg a cimedet is tudnia kell igy kérdezd meg töle ki is ö honnan ismeritek egymást.Ha nem ugrik be és pont nincs barátod beszélj meg egy találkát még jól is elsülhet.
 4/7 anonim válasza:
Na vajon???? Megnézné a bélyeg gyűjteményedet...
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ha ezen kívül azért mást is ír, akkor nem biztos, de szerintem meg akar dönteni, mondjuk ezt ennyi alapján nem lehet megítélni. Lehet hogy komolyan gondolja amit mond és nem csak azért mondja hogy lefeküdj vele. Ismerd meg.
2010. jan. 28. 20:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Attól is függ mióta és mennyit MSN-eztek. Ha rögtön már ilyenekkel kezdte, akkor szerintem felejtsd el, nem komoly.
2010. jan. 28. 21:00
 7/7 A kérdező kommentje:
én is pont ezt gondoltam.köszi nagyon.és ma vett fel messen .és eléggé ilyesmiket ir.
2010. jan. 28. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!