Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem csajbuli hogyan közeled...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem csajbuli hogyan közeledjek egy lányhoz? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Értelmes emberek válaszaira vagyok kíváncsi a többiek kíméljenek!

Az érdekelne , főleg lányokat kérdezek, ti hogy szoktatok szórakozó helyeken közeledni egy másik lányhoz? Jövőhéten megünnepeljük a szülinapomat a barátaimmal egy színvonalas szórakozóhelyen nem csajbulin. Elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren...^^'

Ezért szeretném megkérdezni, hogy ti mit csináltok mikor egy lány bejön? Hogy bizonyosodtok meg róla, hogy leszbikus-e, bejöttök-e neki illetve, hogy ti bejöttök egy lánynak és nem csak azért bámul mert pl.: milyen felső van rajtad. XD Hülye példa de csak mondtam valamit XD Tehát arra lennék kíváncsi, hogy ti hogy kezdeményeztek és érdekelnek a történetek, tapasztalatok :D. Előre is köszönöm, hogy segítetek nekem ^^.

2010. jan. 28. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
30%
WTF? Ma vagy a 10-edik buuzis kérdés. Itt mindenki meleg?
2010. jan. 28. 19:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Azt hiszem érthetően kifejeztem magam mikor azt írtam le, hogy értelmes válaszokat várok...De szóljatok ha tévedek.
2010. jan. 28. 19:07
 3/6 anonim ***** válasza:
értelmesnek érzem a választ : közeledy úgy hozzá mint egy pasi a nőhöz .. ha meg te akarsz a nőiesebb lenni akkor keress fiúsabb vadabb természetű lányt ..
2010. jan. 28. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem használnál olyan hülye jeleket mint a ^^-k, akkor tudnál csajozni.
2010. jan. 28. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Figyu ugyebár a csajoknál szokot olyan lenni hogy együtt táncolnak,(legalább is én elég sokszor láttam már ilyet), te is táncolj a csajjal, természetesen elöbb csak mint barátnővel, aztán lassan közelits hozzá (természetesen ugy hogy ne vegye észre hogy te "ugy" közelitesz hozzá), ha nem tetszik neki azt ugy is észre veszed. Ha nem veszel észre rajta semmi elhuzodást akkor mégegy kicsit közelebb....stb,stb,stb.

Szerintem ez nem is feltünő és általába be jön. :D

2010. febr. 5. 21:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2010. febr. 10. 11:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!