Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitcsináljak? Ezek szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitcsináljak? Ezek szerint bejövök neki?

Figyelt kérdés
Múlthét csütörtökön megszólítottam azt a srácot a buszon aki már 1 éve tetszik.És amikor leszállt azt mondta, hogy örültem a szerencsének.Ez volt csütörtök délután és azóta nem bezséltünk.Reggel mindig amikor felszáll a buszra folyamatosan néz és szemezünk lés amikor elmegy mellette akkor is néz.Miért nem ül le mellém??Van hely mellettem.Ő eddig sose nézett csak felszállt és leült a helyéra, de amióta beszéltünka zóta mindig néz.Am..meg azt mondta hogy eddig nem vett észre mert nem nagyon figyelt, mert még reggel van..De azóta érdekes mindig figyel.Lehet, hogy azt várja, hogy én szóljak neki hogy pl.:Szia!Leülsz?.. Mert, hogy én kezdeményeztem..áá...nemtom De nagyon tetszik mi legyen??
2010. jan. 28. 18:19
 1/5 A kérdező kommentje:

bocsi a a hibákért csak siettem...

am..a srác 16 énmeg 14 és fél

2010. jan. 28. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet h félénk..=)

Szolj neki h szia, leülsz?=)

És akk mehet..=)

Sok szerencsét!

ui.: am szerintem teccel neki.=)

2010. jan. 28. 18:24
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi!

több választ szeretnék!:)

2010. jan. 28. 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
istenem, ennyi bénát...kezd el előtte táncolni meg hülyén huhogni...barom béna..ne legyen pasid soha ha ilyen hülye vagy
2010. jan. 28. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
kérdezd meg h szia, leülsz? tudod milyen jó érzés ez egy fiúnak? :)
2010. jan. 28. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!