Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek hogy megcsókoljon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy megcsókoljon?

Figyelt kérdés
Első találkozásunkkor csak beszélgettünk, a következőn már meg is ölelt, méghozzá hátulról :).. jó lenne ha megcsókolna, vagy hogy közeledjek hozzá?:))
2014. nov. 15. 17:24
 1/8 anonim ***** válasza:
milyen nembe sorolt egyed vagy? attól függ
2014. nov. 15. 17:26
 2/8 anonim ***** válasza:
majd eljön az ideje, neked csak létezned kell, elöbb utöbb megteszi, csak nézd az ajkát és akkor lesz belőle több ha veszi a lapot, szerintem ne kapd le csak ugy mer elbízza magát :D
2014. nov. 15. 17:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok :)))
2014. nov. 15. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
Ha megölelt hátulról, akkor szinte biztos, hogy meg fog csókolni, az ilyen ölelés szerintem már nagyon intim. Nem hiszem, hogy neked kellene közeledned, persze ne legyél elutasító, de a pasik szeretik kézben tartani a dolgokat és nem tisztelik azt a csajt, aki rájuk mászik.
2014. nov. 15. 17:29
 5/8 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok olyan aki nagyon nyomulna az illetőre, azért köszönöm! :)
2014. nov. 15. 17:30
 6/8 anonim ***** válasza:

Te szegény. Az ilyen pasik(lassú víz partot mos) a legkönnyebben elcsábíthatóak, ezért közvetítík ilyen lassan az "ismerkedés".

Most lépj le,és hagyd ott, mert sírni fogsz, és nem az örömtől.

2014. nov. 15. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:
4 Nem is mondtam, hogy olyan vagy, csak tényként írtam le. 6-nak pedig üzenem, hogy azért, mert te esetleg befürödtél egy óvatosabb pasival, attól még nem kell semmi törvényszerűséget sejteni mögötte, általában a félénkebbek a megbízhatóbbak és nem a nagyszájú, bevállalósak.
2014. nov. 15. 17:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2014. nov. 15. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!