Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Néhány héttel ezelőtt megláttam egy lányt, de még csak néhány napja tudtam rávenni magam, hogy felkeressem az interneten. Ez meg is történt. Azt hittem hogy először nem válaszol a levelemre, de kb 2 napra rá ez mégis megtörtént, és úgy vettem észre mintha valamifajta érdeklődést is mutatna felém. Most viszont mikor válaszoltam neki, hiába olvasta el a levelemet, nem ír vissza. Szerintetek érdemes tőle megkérdeznem, hogy felvehetem-e MSN-re? Nagyon szeretnék vele kapcsolatot kialakítani. Megéri neki írnom még1x?
2010. jan. 28. 15:32
 1/9 anonim ***** válasza:
inkább matyizz tovább!..
2010. jan. 28. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Én ezt nem neten folytatnám - Személyes kontaktus és utána MSN ha van értelme
2010. jan. 28. 15:37
 3/9 anonim ***** válasza:

ha elolvasta a leveled és nem válaszolt rá akkor nem érdemes felvenned msre..vagy lehet h van barátja és amiatt nem válaszolt..

ha nagyon akarna vmit akkor válaszolt vna

és ha most irsz neki h felakarod venni msnre akkor lehet h nagynyomulásnak tartaná és azt a lányok nem szeretik..

de végülis ha jobban belegondolok egy probát megér.. :) nincs mit vesztened ^^

2010. jan. 28. 15:44
 4/9 anonim válasza:
keresd meg a házát és meny oda hozzá és mond bele a magadét a szemébe
2010. jan. 28. 16:02
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyenh először írt, érdeklődést is mutatrott irántam, de utána nem. nemértemmiért még most sem.. ha tehetném felvenném msn-re(de nemtudom :( ), szerintem vedd fel, de ne azért írj rá h " hé mértnem válaszoltál" hanem csak úgy vedd fel, vár dmeg hátha rád ír h ki vagy..
2010. jan. 28. 17:09
 6/9 anonim ***** válasza:

én egyébként fél éve láttam meg a lányt, és tavaly decemberben írt vissza. azóta sajnos semmi :( ha tehetném, elmennék hozzá(messze lakik :S)

de neked csak azt tudommondani h hajrá! vedd fel sztem.

2010. jan. 28. 17:10
 7/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat! Azota mar valaszolt a lany bar azt nem tudom hogy miert ilyen keson de nem is erdekel :) most viszont mar tenyleg nem tudom hogy mit csinaljak hiszen ugyanugy kerdez vissza erdeklodest mutat... mar nehany levelezest folytattunk beszelgettunk de nem tudom hogy hogyan tovabb. Varjak meg vagy szerintetek megkerdezzem hogy felvehetem-e?
2010. febr. 3. 20:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne rinyálj! :-) Izgulni lehet! :-) Válaszolj a kérdéseire, és ha érdekel ő, mint ember, akkor kérdezz tőle te is. Ismerd meg, ismerjen meg, ezt lehet levelekben is, meg személyesen is.
2010. febr. 3. 20:42
 9/9 anonim ***** válasza:
mitkell ezen kérdezni hogy felveheted-e vedd fel és kész, de szigoruan csak azért vedd fel hogy megbeszéljetek egy talit. msn-en csak az idődet pazarlod.
2010. febr. 4. 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!