Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz egyedül moziba menni?
nem, sőt vicces is lehet pl. bemószerolni akik smárolnak meg dugnak a film alatt.
Vagy idegsíteni a melletted ülőt a hátad mögött lévőt (esernyővel érkezel mert "ez kell")
A legutóbb az Ismeretlen Drakula mozifilmre mentem, és reméltem hogy végre valahára a vámpír vissza tér a gyökerekhez, amint a 60as években adtak neki.Illetve az európai, főleg erdélyi történetekre...
A lényeg hogy ha látom a szerelmes tini/szerelmes vámpír dolgot, ami az Alkonyatban is volt, ki mentem volna, és reklamáltam volna a jegyem árának vissza térítéséért. De szerencsémre nem lett olyan. Mondjuk elégedett sem voltam, de ez egy más történet.
A lényeg hogy sokan párban jöttek, randifilmnek nézték.
Pedig semmi randira való nem volt benne. Így én voltam a logikus, nem ők. Ha nincs vámpír rajongó a haveri körben, hát egyedül kell menni, ez van.
Mondjuk több ilyen is van, ami jobb egyedül, mint ami most lesz a hónapban. Az Éhezők viadala 3. Arra is ha megyek, egyedül.
Amúgy randira mozi? Annak sincs értelme. Ha a filmmel foglalkozol, minek a pár melléd? Ha a párral foglalkozol, minek a film és a tömeg mellétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!