Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány mit tegyek, hogy összejöjjünk?
Nagyon tetszik egy lány már olyan 3 éve.Nem vagyok csúnya jóképű vagyok nem vagyok se kövér se sovány olyan átlagos vagyok . ( most nem fényezni szeretném magam ).Sok lány belém van zúgva,de nekem ők nem nagyon tetszenek.Nincs barátja,szép csinos lány.Mindig csak rá tudok gondolni.Egyáltalán nem a szexen vagy ilyesmin jár az eszem,csak olyan jó lenne vele kézen fogva sétálni,beszélgetni,csókolózni,szerelmesnek lenni . :)
Persze később jöhet a szex is ha úgy alakul.
Szokott más fiúkkal is flörtölni,de nem hiszem ,hogy valamelyik tetszene neki.Hallottam haveroktól,hogy azt mondja,hogy bejövök neki.Nem tudom igaz volt-e,de hajlamosak füllentésre.
Szerintetek mit tegyek én lépjek vagy sem?Ciki,hogy ha lány lép először tudom,de ha én megkérdezem és visszautasítana az elég gáz lenne.Vagy először kérdezzem meg tőle szeretne-e valakivel kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!