Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy roma lányba. Mit csináljak?
Ha pl olyan európai nép gyermeke lenne amelyiknek van országa, vagy olyan terület ahol alapvetően élnek (merthát ez a cigányokra nem igaz) akkor azzal nem lenne semmi gond, mert azok kultúrája, a világhoz és a munkához való hozzáállása más, még akkor is ha egy olaszról beszélünk és nem németről.
Ecsetelték már előttem h olyanok amilyenek. Szóval szakíts minél hamarabb.
Ha nem cigányról lenne szó azt mondanám h nem kérdés h tűzön-vizen át. De sajnos arról van szó.
Hiába rendesek a cigány vér kiütközik,előbb utóbb(uri persze ezt se értem mi....max azt h sok pénze van az őseinek...de h uri....).
Pl azt gondoljuk h kulturáltan meg lehet beszélni egy kapcsolatban a dolgokat, de hidd el h ha ezt a csajt elveszed és sohase fogsz lekeverni egy két pofont előbb utóbb nem fog tisztelni. Ők ilyenek, heves vérmérsékletűek. Mások mint mi, még akkor is ha te sem v egy "lófasz a langyos vízbe". De abból ítélve h hogyan tetted fel a kérdést ill. h feltetted te nem vagy az az asszonyverős, hajtépős, kiabálós fajta. Persze lehet h tévedek.
Másrészről:
dugd meg de csak dupla gumival! nem fogsz csalódni!
Ezenkívül:
Nem szégyelled magad h nemzenél még egy cigányfattyat?!
Én anyád helyébe kidobnálak mindenhonnan! Nem fogyunk így is eléggé??!!! és neked pont egy cigány kell? az a baj h nem csak a csajt veszed el hanem kapod vele az egész famíliát vahhh
nálunk egy szabály van: cigányt soha! akkor nincs örökség se semmi!
és azt hiszem ez helyes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!