Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszem neki vajon v nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem neki vajon v nem?

Figyelt kérdés

van egy fiu, ismerjük egymást látásból, ő 25, én 19.

Tavaly teljesen bele voltam esve, de ő nemtudott erről semmit. Beszélni kezdtünk msnen, kb 2szer sikerült, az elmúlt hónapba .. :/ ő sem ír rám, és én se rá :D

De ha suliba meglát akkor állandoan bámul ... igazábol nem értem, nem érdekel már, csak szeretném megtudni hogyan működik, na meg piszkálja a csőröm h vajon tetszhetek-e neki :) neírjátok h kérdezzem meg tőle mert nembeszélünk :P

Ezekből mire következtettek? Kort és nemet is pls :)

2010. jan. 27. 21:11
 1/7 anonim ***** válasza:
jajj már!! Ennyi pi*sáskodó gecc kérdést!!
2010. jan. 27. 21:14
 2/7 A kérdező kommentje:
ha nem bírsz normális választ adni akkor inkább ne írj, gyökér :/
2010. jan. 27. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem beszélsz vele akkor iszonyatosan ellehetetleníted a dolog kiderítését. Így kb az marad, hogy óvodás módszerrel megkérdezteted egy barátnőddel tőle, vagy kamu msn és egyebek. Nehezemre esik elhinni, hogy nem érdekel a srác. Beszélj vele! Ettől még nem leszel ribanc, vagy bármi ilyesmi amit hiszel. Talán el is juttok odáig, hogy megpróbáljátok a dolgot.
2010. jan. 27. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:
F/18 voltam
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj már..de, ha te sem tudod akkor mi honnan a ... ból tudjuk?:)
 6/7 A kérdező kommentje:
:$ hát csak h szerintetek jót jelent e h néz :D vagy ha meg néz, és tetszem neki akk mérnem keres ... :)
2010. jan. 27. 21:27
 7/7 anonim ***** válasza:

azért nem keres ha be is jössz neki mert nyuszi a gyerek.vszínű azért néz mert közbe gondolkozik a dolgokon,h megéri-e belekezdeni vagy nem.sokan úgy gondolják csak akkor lépnek amikor a lány nyit.hát én őket hívom fatökűeknek.bulikban mindíg a legjobb nőkhöz megyek oda,és sokszor sikerül is mert azokat nem meri senki leszólítani.

23/ff

2010. jan. 27. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!