Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik az egyik osztálytársam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik az egyik osztálytársam. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már volt pár pillanat, amikor azt vettem észre, hogy néz, de amikor ránéztem, rögtön elfordította a szemeit. Nem különösebben beszélünk sokat egymással, de a barátnőjével jóban vagyok. (Sokan azt mondják, hogy az osztálytárs szerelmek nem tartanak sokáig, de én azért megpróbálnám)15/F
2010. jan. 27. 21:07
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
ejtsd teherbe
2010. jan. 27. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Az, hogy parszor radnezett meg nem jelent semmit, es ha beegsz elotte, az egesz osztaly rajtad fog rohogni. Puhatold ki elobb a baratnojetol (ha megbizhatsz benne, mondjuk mar most tudom, hogy nem, mert mi csajok mindent elmondunk egymasnak), hogy mi a helyzet, es csak akkor lepj barmit is.
2010. jan. 27. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:
ne halgass az elözőre batya!!!hívd el vhova ahol csak ketten vagytok,és kiderül majd.a legfontosabb,h nem kell bevonni senkit a dolgokba.vagy a bnőjét akarod majd meg.....ni?akkor őt kérdezd meg.ezt így szokd meg,ne halgass a bohócokra.ha kell vki akkor csak rá és rád tartozik
2010. jan. 27. 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:
uristen..sztem menj az oviba
2010. jan. 27. 22:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Legyél többet a közelében, próbálj meg vele beszédbe elegyedni, a többi meg majd kialakul, de szerintem ne azzal foglalkozz, hogy mi az osztálytársak véleménye, ráadásul miből veszitek, hogy a barátnőjével mindent megoszt az ember? Vannak olyan érzéseim pl., amiket én sem tudok megfejteni, nemhogy azt még nekik is feltárjam! Ennyi.. :)
2010. jan. 28. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Az igaz hogy osztálytárssal nem túl szerencsés kezdeni,de 1 próbát azért megér.Először is barátkozz össze vele.Szerintem ez nem lehet nagy gond,főleg hogy az osztálytársad.

Hát ha a barátnőjével jóban vagy,akkor az már egy nagy előnynek is számíthat.A segítségével könnyen a csaj közelébe férkőzhetsz.Pl.szünetben menj oda hozzájuk,beszélgess a barátnőjével,majd őt is szólítsd meg,viccelődj.Humorral sok mindent meglehet oldani.Próbálj szemezni vele,bókolj neki.Kelts jó benyomást,és próbálj keveset káromkodni,azt nem szeretjük.Ha mondjuk úgy veszed észre,hogy talán te is bejössz neki akkor próbáld egy kicsit féltékennyé tenni más lányokkal.De persze ne ess túlzásba mert azzal mindent elronthatsz.Ugyanis azt fogja gondolni rólad hogy egy nagy nőcsábász vagy.:)

Végső esetben pedig hívd félre,és mond el neki hogy mit érzel,mert az is lehet hogy éppen erre vár.Figyeld a jeleket! ,)

2010. jan. 28. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Amugy én pont ilyen helyzetben vagyok egy oszitársammal.És nálam is a barátnőmmel van jóban a srác,velem még alig beszélt.:(

Bárcsak te lennél az a srác.:)

Héé nem vagyunk osztálytársak? xD

14.L

2010. jan. 28. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!