Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység. Mit tegyek?
Te a szivedre a kezed! Ha o beszelgetne, msn-ezne lanyokkal te mit ereznel, plane exekkel?
En megertem a baratod, en sem lennek elragadtatva, sot halalosan bantana.
No es ferfi kozt nincs baratsag, ott az egyik fel mindig tobbet akar, lehet, hogy a te esetedben te nem, es fel sem tetelezem, hogy maskepp lenne.
Csak kepzeld a baratod helyebe magad, egyutt vagytok, az idodet ra is szentelhetned, te ehelyett az exeddel csacsogsz:S
18:35 Egyet értek veled.
Egyébként a féltékenység adódhat önbizalomhiányból. Ettől még nem csalom meg a párom, mert szeretem.
hát nagyon szeretem a srácot ..am meg a kapcsolat a haverokkal azért szakadt meg mert elegük lett h a barátom "meg akarja verni őket" ..csak mert szóba álltam velük..
de van mikor nem különösebben hisztizik h beszélek velük..vannak viszont olyan periódusok mikor mindenért ordít..:s
Én féltékeny lennék...nem szeressem az exeket :DDD
De úgy már teljesen más a történet,ha ő csalt már meg,de te őt nem! Így végülis nincs rá oka!Neked sokkal töb okod lenne rá! Ez nagyon fura...sztem vagy értelmesen beszélj a fejével,vagy küldd el... a kettő közül nem tudnék több közül választani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!