Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk a randin ilyen időben?
Pénteken lesz randim egy 16 éves fiúval.Ez még nekem is furcsa, ugyanis az eddigi legfiatalabb srác akivel randiztam 18 volt.Na már most az ahelyzet, hogy ugye az idő elég rossz, szóval röpködnek a minuszok.Nem úgy tudom, hogy ő az a kávézóba ölős fajta, de azért talán sétálni se kéne...Szóval foggalmam sincs, hogy mit kéne csinálnunk.Meg az alap helyzet is más, mert egy 16 éves azért máshogy viselkedik mint egy 18-20 éves, de valamiért mégis úgy érzem, hogy találkoznom kell vele.
Nincs valami tuti tippetek?Vélemények?
Köszi
Jégkori
Jó a jég, és ha mozogtok akkor nem érzitek nagyon a hideget... közbe ihattok egy forró teát, vagy forrócsokit
Én is 16 vagyok.
A McDonald's jó ötlet, köszi.:)
Korira én is gondoltam már, csak gondoltam ott sokan vannak és hát nem tudom, ott még nem randiztam, de azért nagyon köszönöm..:)
Várom még a válaszokat!
Menjetek szánkózni!
18:09 (55%) te mindenkinek a tescot ajánlgatod? Mesélj a tapasztalataidról!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!