Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt hetero pasi aki kipróbálná pasival?
Figyelt kérdés
21-33 év közti sportos,diszkrét pasikra nyitott vagyok.2014. nov. 2. 17:28
1/14 anonim válasza:
A hetero pasi pont attól hetero, hogy ne próbálná ki pasival.
2/14 anonim válasza:
nézz má, még válogat is, de aranyos!
4/14 anonim válasza:
Ez a nyomorult téma ma csak erröl fog szólni? Agybajt kapok már ezektől. Amúgy van egy rakás társkereső. Próbálkozz ott!
6/14 A kérdező kommentje:
tudatlanok kerüljenek...gőzötök sincs,mennyi hetero kipróbálta már pasival...hát sok.meglepődnétek mennyien,és milyenek
2014. nov. 2. 17:31
7/14 anonim válasza:
Boldog tudatlanság! :D Négyes voltam!
8/14 anonim válasza:
de ha kipróbálta már pasival, akkor nem hetero, hanem látens bu..zi vagy bi, te agytröszt...
9/14 A kérdező kommentje:
de okosak vagytok :D:D
2014. nov. 2. 17:36
10/14 anonim válasza:
jha. kit izgat egy hím? azt, akit izgat egy hím. nekem mindegy hogy ezt hogy hívják, de biztos, hogy nem a klasszikus hetero. a hetero szó jelentése azt jelenti, hogy "kölönböző" a homo azt, hogy "azonos" nézd meg fiam a latin szótárban. Szóval ha téged vonz az azonos nem "homo" vagy. oké, hogy nem teljesen, mert azért csak kikacsintgatsz, de biztos hogy nem vagy totál hetero, mert aki totál hetero kizárólag nőstény bőrre gerjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!