Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mennyire hisztek az interne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyire hisztek az internetes ismerkedésben?

Figyelt kérdés

18 esztendős fiú vagyok. Sajnos nekem nem terepem a buliban meg hasonló helyeken való ismerkedés.

Ezért, áttértem a netes ismerkedésre. Kb.1,5 év alatt teljesen levitte az önbizalmam, átvertek, korral, képpel...ezt 5x csináltam meg, vagyis hogy a netes ismerkedéshez folyamodtam és átvertek.Hosszú idő (4 hónap) után megint gondoltam, teszek egy próbát, hátha most. Az először bekövetkező képcserék és "bocs, de nem"-ek után, néhány napja ráakadtam itt egy lányra. Tetszik nekem, de...messze lakik. Még ez se nagy baj, de egyszerűen mikor közelednék hozzá neten keresztül, mindig van egy blokk bennem...egy félsz, hogy mi van ha ő is csak bolondít?!

Pedig nevet, fb-ot cseréltünk, aranyos, tündéri a lány, viszont bennem van egy gát, amit a sok csalódás felépített.

Úgy érzem, hogy lehet ennek a lánynak nem is tetszem, csak megint hülyít. Lehet, ez csak picsogásnak tűnik, de elég komoly gondot jelent ez nálam, állandóan ezen jár az agyam...

Találkozni most nincs lehetőségem vele, sajnos...

Sokszor felmerül bennem, hogy szó nélkül inkább letiltom, de akkor bevillan hogy mi van, ha ő az akit kerestem.

Mit tehetnék? Volt már valamelyikőtök hasonló cipőben?

18F vagyok, a kiszemeltem 16L

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek megy a zöldkéz.

2014. nov. 2. 15:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Attól függ mi a működési mechanizmusod.

Én nekem sincs már egy ideje barátnőm... tény. De ennek nem az az oka hogy nem lehetne.

A probléma inkább az, hogy ritkán találok olyan lányt, aki hatással van rám, konkrétan utolsó kapcsolatom óta 50-ből 0.

Online ismerkedésben meg még ennyire se látnám, hogy mennyire van rám hatással, mint élőben.

2014. dec. 17. 17:40
 12/14 anonim ***** válasza:
én interneten ismertem meg a barátnőmet, tehát én hiszek benne, és akkor is hittem benne, mielőtt megismertem volna
2014. dec. 17. 17:41
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem eddig 3 kapcsolatom volt netről. Első utóleg belegondolva nem volt jó de mégis 1,5évig tartott. Második nagyon jó volt, de fűvel fával csalt, de szexben kielégíthettem minden vágyam, harmadik még mindig tart, és eddig úgy néz ki, hogy össze is költözünk.
2014. dec. 17. 17:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Semmiképp se tiltsd le. Vidd végig a játékot, aztán ha összejön összejön, ha nem, akkor nem.
2014. dec. 17. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!