Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randin mikről szokás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randin mikről szokás beszélni?

Figyelt kérdés

első randin sikerült a legjobb arcomat mutatnom, vicces voltam, ertelmes es jo sokat beszeltem...ellenben a masodik randival...

úgy ereztem, hogy mar minden temat atragtunk es fogalmam sem volt mit mondhatnék, ha mondtam valamit azt is feleslegesnek és kinosnak ereztem.

tehat egyik alkalommal buszke voltam magamra, hogy milyen jol ment a kommunikacio, masodszorra meg elsullyednék.

mirol szolt a masodik/hamradik randitok ??

2014. okt. 31. 10:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi vagy te, stand up humorista?
2014. okt. 31. 10:20
 2/8 anonim ***** válasza:
szex
2014. okt. 31. 10:21
 3/8 A kérdező kommentje:
kerlek, komoly valaszokat!
2014. okt. 31. 10:22
 4/8 anonim ***** válasza:

A második randin általában az van hogy próbálnak a másikhoz testileg közeledni hogy van-e vonzalom.

Azaz kéz fogás, véletlen simogatás (hát simi,kar simi,arc simi) és ha magadról sokat dumáltál akkor őt kell utána hallgatni hogy mi érdekel ami ő, és miket szeret miket nem mit dolgozik ha még suliba jár mik a tervei, mit gondol a jelenlegi aktuális hirekről, aktuális film/sorozatok tud-e főzni ha igen miket te tudsz-e főzni és miket.

Mik a közös bennetek, és aztán ha vannak közös dolgotok akkor a 3-ik randin együtt azt csinálni pl. filmnézés,biliárdozás,kirándulás, bármi amit te és ő szeretek.

20/F

2014. okt. 31. 10:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Ja kiegészítésképpen elöző válaszom általában a 3-ik randi az első csókról szól az aktuális partnerrel. Olyankor kell kezdeményezni amikor hosszú ideig egymás szemébe néztek és éppen meg neveteted őt és mosolyog rád te vissza mosolyogsz és meg csokólod.

20/F

2014. okt. 31. 10:27
 6/8 anonim ***** válasza:
kecskékről
2014. okt. 31. 10:30
 7/8 A kérdező kommentje:
nekünk első randin voltak ezek a témák...tenyleg mindenrol beszeltunk :/
2014. okt. 31. 10:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Arról, hogy milyen jót dugtunk az első randin

És, hogy megismételhetnénk

Csak hozhatná a barátnőit is legközelebb

2014. okt. 31. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!