Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy gyűjtsek önbizalmat csajozás szempontjából?
A válasz megírásának időpontja: ma 22:09
:D:D:D:DD:D::D:D:D:D:D:D: jot szakadtam:D
a kérdéshez: gyűjts önbizalmat és érezd jól magad a bőrödben és add önmagad:)
22:09 vagyok,ja én is miután elküldtem és feltűnt,hogy én is elírtam,de gondoltam nem javítom ki,mielőtt kapnám hogy én se tudom,csak osztom az észt.csak nem veszitek észre :D
amúgy srác.. próbálj meg dumálgatni,kicsi "lazábbra" venni a dolgot,persze ne ess össze kérlek a lazaságtól,mert az inkább szánalmas és nevetséges,mint hogy vonzó :) Sok fiú keveri a dolgot és mi csak nevetni tudunk rajta :)
Na meg legyen kellőképpen önbizalmad,legyen kisugárzásod amivel felkelted a lány figyelmét.Egy pici humor se árt,sőt..
Önbizalmat meg úgy gyűjts,hogy ne nézd le magad,fogadd el magad,mert rájössz,ha te elfogadod magad úgy,ahogy vagy,más is megteszi ezt.Keress kapcsolatokat,gyűjtsd az informásciókat és ezt a komolyabb dolgoknál fel tudod használni!
Sok sikert és bocs az elején lévő kis "oltogatásért". ;)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!