Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán túl nagy a korkülönbség? Vagy ígyis akarhat?
Én majdnem 18,Ő 32!
2 hete ismerkedtem meg vele(közös üdüléskor találkoztunk)én a családommal voltam,ő a haverjaival.De mivel úgymond 1 "bandába"tartoztunk mert h csoportos utazás volt,így sokat lógtunk együtt.Egyfolytában bámult,buliztunk,táncoltunk,és egyik buli után behívott a szobájába merth "ott folytatódik a buli".Nem mentem be mert anyukám ígyis rossz szemmel nézte hogy annyit vagyunk együtt!
Mióta hazajöttünk váltottunk néhány e-mailt,ott is flörtöltünk stb...Az iwiw-je szerint kapcsolatban van,de abban a 6 napban nemigazán úgy viselkedett...Mit akar vajon tőlem?Egyátalán akarhat egy 32 éves férfi egy majdnem 18 éves lánytól?
bocs,hogy kicsit hosszúra sikerült:$
előre is köszönöm a válaszokat!
A liliomtiprás nem szép dolog, s egy kivénhedt 3*nál ez lehet annak a jele, hogy szvesen elvenné tőled, amid most még megvan.
Ha viszont valójában szeretitek egymást, akkor semmi baj.
Már az első sorból egyértelmű volt mindenkinek. le akar feküdni veled. azon mosolyogtam, hogy a szobájában folytatódik a buli és neked mégse esett le a dolog :)
ugy látom te még elég érettlen lányka vagy ha ennyire nem tudod hogy működik a világ. semmiképp sem javaslom neked a 32 éves lilomtiprót
Pontosan értettem,hogy miért hívott be,írtam is hogy nemmentem be mert tuti botrány lett volna belöle...egyébként sztem egyátalán nnvagyok éretlen meg semmi az előző pasim is 26 volt:)
azért köszi
HOgy lenne mar 18 evesen lilomtipras?
Na mindegy, az vakacio volt, es nem volt ott a noje, es bulizni akart, nemcsodalom, hogy anyukad rossz szemmel nezte, hogy viselkedhetett igy elottuk? tiszteletlenseg!
na mindegy, nem erkolcscsoszkodni akarok, de szerintem is csak meg akar dugni
Hát anyuék egyátalán nem vaskalaposak,szigorúak meg semmi,de azért mégiscsak családi vakáció volt...:D
nemakartam ilyennel elrontani...egyébként már bánom,hogy nem mentem be...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!