Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek az átlagos külsejű, átlagos magasságú vékony srácokról? Szeretnétek magatoknak ilyen pasit vagy ilyen nem kell nektek?
Én elsőre pont ilyen vagyok, mint amit a kérdező leírt. Másodikra viszont rohadtul más vagyok, mint egy "átlag" fiú bármilyen értelemben is.
A legrosszabb, hogy soha semmire nincs elég időm, így a barátnőmre sem és mégis valamiért egy lány nagyon rám tapadt és teljes mértékben megérti, támogat és ez jól esik. Szóval szerintem lehetetlen nincs, csak meg kell ismerni sok embert. Köztük lesz valaki akivel megtaláljátok egymást :)
Nekem ez teljesen rendben van.
Egyetlen egy dolog van az ami nálam lehetőleg elkerülendő hogy ne legyen alacsonyabb a férfi nálam. kb 168 cm vagyok szóval ez általában nem szokott gondot okozni. :) Az egyáltalán nem zavar ha vékony, sőt én bevallom az agyon gyúrt férfiemberek mellett félek. :D
Inteligens férfinak tűnsz, az én szememben jó pasi vagy. ;)
15-ös.
Akkor neked min.175 cm-es férfi kell, de talán még azis necces...
168 cm vagy, ha felveszel magassarkut akkor kb 175 vagy még magasabb vagy...
Szóval a férfi legyen inkább 180 és akkor tuti jó lesz.
Jól írtam ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!