Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek az átlagos külsejű, átlagos magasságú vékony srácokról? Szeretnétek magatoknak ilyen pasit vagy ilyen nem kell nektek?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy az átlagos külső ellenére lehetek jó pasi a szemetekben vagy ez már kizáró ok? Egyébként sokat sportolok (nem gyúrok), sokat olvasok, a szabadidőm szeretem kreatívan, értelmesen eltölteni. Ilyen tulajdonságokkal lehetek vonzó számotokra vagy felejtős a dolog? Ha pedig felejtős akkor miben kellene változnom, javulnom, hogy másként tekintsetek rám? Csak azért kérdem, mert szürke egérnek érzem magam, akinek rendszerint a barátzóna jut. Szeretném ha engem is pasiként kezelnétek. Egyébként nem plázacicákra vágyom, kompromisszumokra is hajlandó vagyok. Csupán azt tapasztaltam, hogy a mások által átlagosnak titulált lányoknál sincs esélyem és szeretnék ezen változtatni, mert nem hiszem el, hogy csak a külső számítana. Köszönöm a válaszokat, 23/f

2014. okt. 28. 19:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én elsőre pont ilyen vagyok, mint amit a kérdező leírt. Másodikra viszont rohadtul más vagyok, mint egy "átlag" fiú bármilyen értelemben is.

A legrosszabb, hogy soha semmire nincs elég időm, így a barátnőmre sem és mégis valamiért egy lány nagyon rám tapadt és teljes mértékben megérti, támogat és ez jól esik. Szóval szerintem lehetetlen nincs, csak meg kell ismerni sok embert. Köztük lesz valaki akivel megtaláljátok egymást :)

2014. nov. 16. 20:08
 12/16 anonim ***** válasza:
dugásra jó vagy és kész
2014. dec. 27. 21:12
 13/16 anonim ***** válasza:
nálam a vékonyság előny. nincs túl vékony.
2015. jan. 23. 21:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha személyiségileg megszeret valaki, akkor igazán nem fog neki számítani, hogy nem vagy egy modell:D Csak ehhez magabiztosnak kell lenni és törekedni arra, hogy a másik megismerjen.
2015. jan. 23. 21:37
 15/16 anonim ***** válasza:

Nekem ez teljesen rendben van.

Egyetlen egy dolog van az ami nálam lehetőleg elkerülendő hogy ne legyen alacsonyabb a férfi nálam. kb 168 cm vagyok szóval ez általában nem szokott gondot okozni. :) Az egyáltalán nem zavar ha vékony, sőt én bevallom az agyon gyúrt férfiemberek mellett félek. :D

Inteligens férfinak tűnsz, az én szememben jó pasi vagy. ;)

2015. jan. 31. 20:43
 16/16 anonim ***** válasza:

15-ös.

Akkor neked min.175 cm-es férfi kell, de talán még azis necces...

168 cm vagy, ha felveszel magassarkut akkor kb 175 vagy még magasabb vagy...

Szóval a férfi legyen inkább 180 és akkor tuti jó lesz.

Jól írtam ??

2015. jan. 31. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!