Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek örülni fog neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek örülni fog neki? Nem ''''gond'''?

Figyelt kérdés
beteg vagyok és nagyon hiányzik a a barátnőm arra gondoltam holnap elmegyek a sulihoz és megvárom.Viszek neki vörösrózsát.És szerintetek nem gond az hogy ugymond megint vörösrúózsát viszek neki jó 1,5 hete járunk azóta egszer mát vittem neki. Szerintetek jó ötlet a vörösrózsa vagy másfajta virágot vigyek?
2010. jan. 25. 19:48
1 2
 1/16 JW ***** válasza:
1,5 hete vazzeg...Az elején ha elhalmozod minden széppel és jóval, később is ezt fogja elvárni, te pedig nem fogod tudni a szintet tartani.
2010. jan. 25. 19:51
 2/16 A kérdező kommentje:

jó csak tudod nem tom mé irod azt hogy elhalmozom 1 szer vittem neki az elején vörösrózsát de hát látszik te férfi vagy bazzeg a köbön

ehhez már arc kell és nem várja el hogy elhalmozzam ajándékokkal

csak tudod a nket kényesztetni kell

ha meg nem értesz a nőkhöz ne szólj bele a nagyok dolgába!!

2010. jan. 25. 19:53
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
sztem aranyos :) biztos nagyon fog neki örülni, a rózsa tökéletes választás :)
2010. jan. 25. 19:54
 4/16 A kérdező kommentje:
ha valaki tud értelmes választ irjon a privit mert csak értelmetlen kommentelők vannak
2010. jan. 25. 19:55
 5/16 A kérdező kommentje:
tisztelet a kivételnek
 6/16 A kérdező kommentje:
köszi a választ
 7/16 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem vegyel neki egy nagy csomag Durexet amit maly ketten elhasznaltok xD amugy meg ha egyszer roszat vittel akkor masodjara pl; Narcisz vagy valamien feher,kek viragot ,de lehet ay is h tobbszinu 1 csokorba de ne mgay egyaltalan ;D en pl plusskutyust adtam neki me imadja a plussokat xP {am bocs csak virusos a gepen es szarakxik a billentyuzet}
2010. jan. 25. 20:02
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
én szeretem a barátnőmet, de én csak havonta egyszer adok neki rózsát, és már arra is mondja h nemkéne... pedig több mint egy éve járunk... aranyos meg minden, de sztem így az elején kicsit korai ennyi rózsával elhalmozni... a vörösrózsa jó ajándék, más színű rózsát ne vegyél, mert a színeknek más jelentése van (pl sárga: irigység, fehér: őszinteség stb...), más virág meg az olyan... nah rózsát vigyél ha már virágot akarsz neki adni... :D de sztem kicsit korán kezdted a rózsaadogatást :D
 9/16 anonim ***** válasza:
bocs rozsat<<
 10/16 JW ***** válasza:
Első voltam, képzeld tapasztalatból írtam...Nem vagyok már 18, és van tapasztalatom hosszú távú kapcsolatban...És igen, pontosan az elején lehet a legjobban elrontani, feltéve ha hosszú távra tervezed.
2010. jan. 25. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!