Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akar valamit tőlem, vagy nem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akar valamit tőlem, vagy nem? Folyt.

Figyelt kérdés
szóval vane gy elég jó ismerősöm.régen osztálytársak voltunk,és egyszer beszéltük h neki én jöttem be az osztályból,én meg nem is tagadtam h nekem is bejött.De akkor még volt barátom.hülyeségből mondta, hogyha egyedül leszek szóljak:D aztán mi közbe szakítottunk barátommal, és egy hónap múlva ráírtam msnen(a srácra) tudtam h neki épp van bnője, nem is nyomulásért írtam rá.csak dumáltunk.És akkor írta h szerinte nem lesznek mársokáig együtt, meg leosztott h miért nem szóltam előbb h egyedül vagyok? pedig azt hittem csak szivatásból mondja. 1 hete szakítottak a csajjal,most pedig lesz koncert a közelbe.és egyszer már hívtam , de beteg volt, és megígérte legközelebb jön.Én azóta többször voltam arrafelé,szal én jártas vagyok mi merre van.Ma mondtam neki h lesz koncert, mire ő mondta h tuti h jönni fog.És mondtam h énis menni fogok,mert én haverjaimmal már megdumáltam(akiket ő nem ismer) és mondta h jó is h nem kettesbe megyünk.és kérdeztem h miért, mire nagynehezen azt nyögte be, h azért mert msot neki sincs senkije, és ha még iszik, akkor bátrabb is lesz. most akar is valamit? vagy csak szivat?
2010. jan. 25. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem akar
2010. jan. 25. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Tuti akar valamit :)

Hajrá

2010. jan. 25. 18:43
 3/9 A kérdező kommentje:
hááát nemtudom.ezért vagyok kiváncsi véleményekre..köszi szépen:]
2010. jan. 25. 18:48
 4/9 anonim ***** válasza:
kicsit gátlásosnak tűnik, de ríttig lerí az írásból hogy akar... talán többet is
2010. jan. 26. 10:11
 5/9 A kérdező kommentje:
tegnap beszéltünk a suliba. de csak piszkált:D vagyis a hajamat :D na mindegy. aztán este msnen elkérte a számom. egyszer már valamiért elkérte mikor otársak voltunk, asszem film kellett neki, de azóta mind2nknek új száma van. szal elkérte. de elvileg csak azért, hogy szóljon, ha mégse jön a koncertre. bár sztem tuti hogy jön,csak azért is mondja h piszkáljon. ja és megkérdezte mit fogok csinálni ha részegen nyomulni fog/rám fog mászni? :D
2010. jan. 27. 15:22
 6/9 anonim válasza:
ágynak akar dönteni
2010. jan. 27. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Hagyd már én részegen a haverom csajára másztam rá és nem az enyémre anno még balcsin az esti szalonnasütésnél...régi szép idők...habár nemis olyan régiek :D

a kérdésre visszatérve tuti hogy akar valamit ha ilyeneket mondott hogy:"h miért nem szóltál előbb h egyedül vagy?"

Szerintem ez egy teljes utalás volt :D

2010. jan. 28. 18:05
 8/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. febr. 4. 10:22
 9/9 A kérdező kommentje:
am azóta ott tartunk,hogy egy hete úgy volt lehet mégiscsak kibékülnek az exével.végülis megse haragudtam volna, mert énis voltam már így. cska picit csalódott voltam, gondoltam (nem az h kerülöm)de én ezek után nem fogok ráírni, nehogy az legyen h feleslegesen nyomulok.Szal így le is mondtam az egészről.aztán valamelyik nap szól, h azt hiszi rám fog most már hajtani.mire meglepődtem,és mondta h nem tudja mi jött rá h ki akart békülnia csajjal,de nem kell neki stb. mondjuk ez elég érdekes.megintnemtudom mivan:S
2010. febr. 11. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!