Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Komolytalatok ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Komolytalatok ne irjanak

Figyelt kérdés
a fiu 14 én 12 elmondtam fünek fának fülébe jutott nem is baj:P de azt monta van b.nöje de a b.nöje csak kihasználja nem is szeretik 1 mást igazán mondta a fiu és télleg hogy fiatal vok hozzá??most"barátok vagyunk elvileg de nem hederit semmit rám a suliba minden lányal foglalkozik velem nem anyit :( vagy az a baj hogy ö magyar én roma?
2010. jan. 25. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Honnan tudod,hogy nem szeretik egymást?
2010. jan. 25. 17:57
 2/8 anonim válasza:
Egyszerűen nem érdekled, és nem biztos,hogy azért mert roma vagy, esetleg nem tetszel neki.
2010. jan. 25. 18:02
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet nem tetszel neki. És neked sajnos a 12 éves lányok kevésbé érettek, mint a 14 évesek, ez lehet baja. Az pedig, hogy ő roma, te meg nem az zavarhatja, de nem biztos, tőle kéne megtudnod, de inkább ne kérdezz rá. Nem téged választott, sajnálom, ne fuss utána, csak kényelmetlen helyzetbe hozod magad feleslegesen.
2010. jan. 25. 18:03
 4/8 anonim ***** válasza:

Én is 14 éves vagyok.. de lány..

Én is mindig idősebb fiúkat szerettem.. és voltam beléjük szerelmes..

Mire én is elértem ezt a kort.. akkor értettem meg igazán .. h mi hiába nem látjuk magunkat kicsinek..

A korkülönbség ilyen korban nagyon nagy.. és a nálunk nagyobban kicsinek tekintenek minket..

Sok pletyka van mindenhol.. szval nem tudhatod sose biztosra h a bnője szereti e a fiút..

És ha úgy is van ahogy azt te tudod.. sajnos azt be kell látnod h a fiú szereti a bnőjét.. különben nem lenne még mindig vele..

Lehet h te álmodozol a csókról egy fiúval.. aki idősebb is nálad.. de egy 14 éves fiúnak már vannak elvárásai .. amire te nem is gondoltál volna.. és ő ezt fordítva nem tudja elképzelni..

Szerintem az a magyar-roma kérdés.. meg ne fogalkoztasson téged.. mert aki szeret az mindenhogy fog szeretni..

Aki meg így nem szeret.. az ígyse- úgy se szeretne..

Olyanokkal nem kell foglalkozni..

Én szerintem fogadd el és lépj tovább..:)

2010. jan. 25. 18:08
 5/8 A kérdező kommentje:
18.08 köszönöm és perse mindenkinek:D de b.nöje miért ien szemét hogy előtem csokolja meg??
2010. jan. 25. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Valószínüleg nem csak elötted csókolja meg szerintem. Viszont ha idáig a bnőjével maradt akk sztem ugyanugy vele fog maradni egy ideig. És igen lehet h az is zavarja h te roma vagy. Pl. én se jönnék össze egy roma fiúval =S Na mindegy. Szerintem ne várj rá de ahogy gondolod.

14/L

2010. jan. 25. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:
szólj apucinak, majd megveszi a boltban, kislány :D
2010. jan. 25. 18:51
 8/8 anonim ***** válasza:
12évesen neked még bújócskáznod kellene szerintem nem pasizni. de ez vérbeli dolog szerintem.......erőszakold meg az tetszeni fog neki :D ha már feláll a kis pecke :)
2010. jan. 25. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!