Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben? Két srác is nagyon tetszik, mindkettővel randizok.
Figyelt kérdés
Pont egyszerre jöttek képbe... Annyi idiótával volt dolgom mostanában, erre most meg egyszerre jön két normális srác...
Az egyikkel 3 napja randiztam, nagyon jól sikerült, sokat beszélgettünk, már meg is van a következő randi időpontja. Tetszik külsőre, bensőre is. Egy jó egyetemre jár.
A másikkal ma fogok randizni, ő elsőre jobban bejött, talán jobban tetszik külsőre, meg jó munkája, okosnak és értelmesnek tűnik ő is, de csak ma fogom megismerni jobban.
Most az első randi után kellene döntenem? Esetleg ti addig randiznátok mindkettővel, amíg valamelyikből kapcsolat nem lesz vagy mit tegyek?
22n
2014. okt. 26. 13:42
1/21 anonim válasza:
Threesome, hátha kiderül, hogy egymásnak is tetszenek. A mai világban...
2/21 anonim válasza:
Szervezz hármas randit és mondd nekik, hogy párbajozzanak meg érted. 1-1 pisztoly és golyó, 10 lépés, aki állva marad az nyer.
3/21 A kérdező kommentje:
Nem lenne rossz. haha :D de azért komoly válaszokat is írjatok légyszi :)
2014. okt. 26. 13:45
4/21 anonim válasza:
Melyiknél lesz elôbb meg a szikra? :)
5/21 anonim válasza:
Ugyan ezt fogod átélni, és ugyan igy hülyére leszel véve-mint te teszed ezzel a két sráccal.
6/21 A kérdező kommentje:
Már miért lennének hülyére véve?...Nem ígérgetek nekik semmit. És engem már ba.ztak már át párszor, én nem fogom velük ezt tenni.
2014. okt. 26. 13:58
7/21 anonim válasza:
Szerintem jól csinálod,mai eszemmel én is így tennék,meg tehetném is.Nyilván rá fogsz jönni pár randi után,melyik vonz jobban,és azt kell választani.Ehhez viszont mindkettővel ismerkedned kell kicsit.
8/21 anonim válasza:
Remélem beesel a kettő közé a pad alá, ha már így szórakozol velük.
9/21 A kérdező kommentje:
NEM SZÓRAKOZÓM VELÜK!!!
2014. okt. 26. 14:43
10/21 A kérdező kommentje:
De most hadd ne már egy találkozó alapján kelljen választanom. Mert az semmi! Most azért, hogy tisztességesebbnek érezem magam, inkább hasra ütés szerűen válasszak, aztán lehet 3 találkozó után már meg is bánom -.-
2014. okt. 26. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!