Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el valahova? (többi lenn )
Figyelt kérdés
van egy lány megnéztem iwiwen beszéltünk mmsen stb.Kb.2 napja besszélünk msnen.Nagyon tetszik és ugy tűnik én is neki.Hogy hívjam el randira mit mondjak neki ?? Ja a barátnőjével jártam 1 hónapig az is befolyásolja majd hogy vele milyen lesz a kapcsolatom ? 14/F2010. jan. 25. 16:19
1/3 anonim válasza:
még beszélgess vele egy kicsit hogy biztosra vedd az ismerettséged
a barátnője féltékeny lesz rád és mindent elkövet majd hogy ne érezzétek jól magatokat együtt... volt már ilyennel dolgom és nem riadt vissza az arzénos és a ciánkapszulás megoldástól sem. Mindegy lesz neki hogy melyikőtök miatt ne jöjjön össze, csak ne egymással hanem vele foglalkozzatok, és nem bánja ha az egyikőtök emiatt elpatkol. Neki elég lesz egy is
2/3 anonim válasza:
nemhiszem ,hogy befolyásolja hivd el sétállni mondjuk elsőnek mert csak msn en nem lehet valami jó
3/3 anonim válasza:
hát valószínűleg befolyásolni fogja igen , de nem feltétlenűl lehet rólad rossz benyomása emiatt.. szerintem mond meg neki nyíltan és őszintén h elszeretnéd hívni randizni vagy pedig hívd el moziba vagy ilyesmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!