Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » írjak neki vagy nem? Nem tom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

írjak neki vagy nem? Nem tom mit csináljak.

Figyelt kérdés

Volt egy lány a lakótelepen, akivel régebben, évekkel ezelőtt sokat néztük egymást, szemeztünk, de tulajdonképpen soha semmi más nem történt.

Tegnap véletlenül találkoztunk és megint úgy nézett rám, ahogy azelőtt.

Az egyik közösségi oldalon rátaláltam, de nem tudom eldönteni, hogy írjak-e neki vagy sem. És ha igen, akkor mit ? Szóval eléggé zavarban vagyok. A profiljában nincs kitöltve a családi állapota (ami nem jelent semmit) és a képek között sem látok egy srácot sem, aki talán a barátja lenne.

Szóval ebben kérném a segítségeteket. És elnézést, hogy ilyen hosszan írtam le. köszi

2010. jan. 25. 14:44
 1/9 anonim ***** válasza:
hát ahogy igy leirtad én simán irnék senki ;)
2010. jan. 25. 14:48
 2/9 anonim ***** válasza:
közelitsd meg viccesen mintha blöffölnél?!igy a visszautasitásnál semmi veszteni valód nincs...de a szemkontaktus az mindig azt jelenti,lehet érezni szerintem.
2010. jan. 25. 14:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Megéri megpróbálni. Végül is, mit veszíthetsz? Ha sikerül, talán belekerülsz egy eszményi szerelembe, vagy egy haverságba/barátságba, ha meg nem sikerül, sincs búbánat.. elvégre azt írtad, évekkel később is csak véletlenül hozott össze benneteket a sors. Hajrá! :D
2010. jan. 25. 14:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Nyomulj rá, simán!
2010. jan. 25. 14:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Mit veszíthetsz azzal,ha írsz neki?

Kérd el az msn címét és ott beszélgessetek.

Kezdetnek ez tökéletes. Ha megtudtad,hogy nincs barátja akkor szervezzetek valami közös programot. :)

2010. jan. 25. 14:51
 6/9 anonim ***** válasza:

simán írjál :D

írj neki valami olyasmit, hogy szimpatikusnak találod, és szeretnél vele közelebbről megismerkedni vagy vmi ilyesmit.

2010. jan. 25. 14:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Szeretlek!
2010. jan. 25. 17:21
 8/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat. Meggyőztetek, írok neki :) Majd megírom, hogy mi volt :)

mégegyszer kössz mindenkinek.

2010. jan. 25. 18:10
 9/9 A kérdező kommentje:

Sziasztok ! Megadta a msn címét. kössz mégegyszer.

üdv.

2010. jan. 26. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!