Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány? Folytatás lent
Köszöntem,de azért kár lenne érte... ritka egy lány...
rendes,szeretnivaló,ULTRA PERVERZ ... :D Hát friendzone-ban vagyok szóval akkor hagyjam inkább...? :/
Ha csak barátként tekint rád, akkor majd úgy jársz, hogy te loholsz utána, megcsinálod amit csak akar, aztán majd elmeséli, hogy van egy srác, aki tetszik neki. Na ezt ne várd meg.
Mondd el neki, hogy megérted a helyzetet, hogy most szakított, tudsz várni ha érdemes, mert tetszik neked.
Ha erre azt mondja, hogy barátként tekint rád, akkor hagyjad.
Ha azt mondja nem tudom, akkor is hagyjad, mert csak kínlódni fogsz.
Ha azt mondja, hogy tetszel neki, akkor rendben van.
A lényeg, hogy ne legyél ilyen viszem a táskáját típus, mert vagy 25 éves korukig csak a külső, és a dominancia számít náluk.
Ha úgy érzed csak egy kínlódás, akkor keress másikat. Annyi, és annyi van, akinek majd Te leszel az első, hogy el se hiszed.
3. kommentelő,de most szept 24-én lettem 15 éves,
4.kommentelő akkor inkább hagyom,köszönöm szépen válaszod,sokat segitettél! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!