Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek gáz lenne Facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz lenne Facebookon randira hívni ezek után?

Figyelt kérdés

15/F vagyok.

Tetszik egy évfolyamtársam, élőben még nem beszéltem vele, maximum 2 szóváltás ha volt.

Egyik haverom "viccből" kitalálta, hogy milyen jó lenne ha ráírna, hogy bejön nekem.

Aztán kicsit később én írásban bocsánatot kértem tőle, ő azt írta "Egyáltalán nem haragszom :D".

Namármost.

Itt a szünet, és ha történik is valami ciki dolog, a suli kezdetére már nem lesz olyan friss, tehát nem lesz annyira égő.

Gondoltam elhívom valahova, de mivel másik városban lakik, így véletlen összefutásra nincs lehetőség.

Faceboookon elhívjam vagy ne?

2014. okt. 23. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak simán beszélgess most vele a szünet alatt, aztán majd meglátod, hogy mi lesz, és már személyesen is el tudod hívni :)
2014. okt. 23. 17:38
 2/8 A kérdező kommentje:
És mivel kezdjek neki a beszélgetésnek?
2014. okt. 23. 17:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia fent leszel ma a faszébuckon?XD
2014. okt. 23. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Bármivel. Ne görcsölj rá. Suli, filmek, zenék, szünet, sport... Akármi jó téma, ami téged érdekel, és ami természetesen őt sem untatja halálra, amihez ő is hozzá tud, és hozzá akar szólni.
2014. okt. 23. 17:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Eleve gáz ha ilyet facebookon intézel.
2014. okt. 23. 17:44
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, ilyenekről tudnék beszélni, de most éppen az volt a végszó, hogy

én: "tiltsd le xy-t pls" (aki ráírt, hogy bejön nekem)

ő: ":DD oké".

Ezután elég gáz lenne hirtelen megkérdezni, hogy 'mi a kedvenc filmed?' vagy hasonló, nem?

2014. okt. 23. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Próbálj meg vele élőben beszélni a suliban és kerülni a facebookot.
2014. okt. 23. 17:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem: Írj rá hogy szia! Mizu? hogy vagy?

és onnantól utána már jöhet hogy egyébként milyen filmeket szeretsz? stb

2014. okt. 24. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!