Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek neki? (kép)
16F
Egy iskolába járunk
Én 10.-be járok, ő 11.-be (egyértelmű hogy 1 évvel idősebb a lány)
Sokan mondták már hogy kölyökképű vagyok a kicsit pufibb arcom miatt
Gyúrni járok 4 hónapja, szóval edzettség azért megvan már
Magasabb vagyok a lánynál egyértelműen kb 8-9 cm el
Nemtudom hogy tetszek e neki, jó lenne
Szóval mikor elmegyek mellette akkor mindig néz, szemezni sose merek vele, mert ha rámnéz mikor őt nézem akkor én automatikusan gyorsan másfelé nézek, a tegnapi iskolai rendezvényen is mintha engem nézett volna elég gyakran.
Nem tudom hogy kéne hozzá közelednem. Kicsit félénk vagyok ha lányokról van szó
Ha kivan írva hogy kép akkor több válasz jön :P
Ezt egy másik felhasználó javasolta :D
Milyen edzettség van meg 4 hónap alatt? Legalább hülyeségeket ne mondj...
Más ha futsz és állóképességi edzettség alakul ki, de 4 hónap alatt ne akarj már olyat mondani hogy kigyúrtad magad, mert nekimegyek a falnak a hülyeségedtől..
Én írtam a képes javaslatot.
Válasz.
Probáld meg!Ha nem jön össze akkorse fogsz belehalni.. ;)
Elöször:amikor őt nézed-és ez miatt néz rád akkor szerintem ne nézz más felé hanem inkább mosolyogj rá vagy nem is tudom.xd (nekem ez bejönne de nemtudom h neki is)
Vagy egyszerűen hívd el valahova DE ne legyen az h pl.: Szia!ŐŐŐŐŐ....Szeretnél...őőő..eljönni velem valahová?.Szedd össze magad.
Remélem segítettem..Azért írj majd h megprobáltad-e és h sikerült!!:D
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!