Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » FIUK, LÁNYOK! Melyik nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIUK, LÁNYOK! Melyik nem vadásszon melyikre?

Figyelt kérdés

Én ugy vagyok ezzel h az sokkal háát őőő romantikusabb(más szót nem tudtam használni:D)ha a fiu vadászik a lányra és ha a fiu kezdeményez de csak az elején.vagy ha szemeznek ,és tegyük fel h bejönnek egymásnak akk az a korrekt ha a 'kandúr' megy oda és nem azt várja h a lány.kezdetben.

szval fiuk,lányok válaszait várom!!

2010. jan. 24. 21:26
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
lehet h régimódi de szerintem az ilyen dolog nem megy ki a divatból mert ez nem divat kérdés,az másdolog h manapság hogy csinálják.
2010. jan. 24. 21:28
 2/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek. kezdeményezzen a fiú, legyen ő a hódító, elvégre ettől (is) ő a férfi. A későbbiekben is inkább ő teperjen a lány után. :)
2010. jan. 24. 21:29
 3/12 anonim ***** válasza:

Én sok lánynak bejövök.

Mégis én vadászom, de nem arra akiről tudom h nagyon tetszem neki, hanem aki titokzatosabb.

2010. jan. 25. 00:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Az elsőnek mondom, hogy ez egy lustaság és egy önkény hogy a fiúk kezdeményezzenek. A lányok így mellőzik hogy ha szerelmet vallanak avgy kezdeményeznek akkor ne égjenek le. Ha ők lennének ebben a helyzetben, nekik sem tetszene.
2010. jan. 25. 13:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Az első: Nagyon fura vagy,szerintem te ilyen kis álom világban érsz. És te csak ölbe tett kézzel várod a pasit és ha már jártok várod,h kiszolgáljon..??
2010. jan. 25. 14:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Első vagyok, nem tudom ebben mi a furcsa amit leírtam. A második válaszoló kommentjében minden benne van, értelmezzétek! Én is kb. így értettem, hogy a későbbiekben sem kell felborulnia ennek az egyensúlynak és igenis a férfi érezze, hogy meg kell hódítania a nőt. Kíváncsi vagyok hány évesek írhattak...

Aki nem hiszi el, hogy ez így működik, próbálja ki az ellenkezőjét...! Aztán kiderül, hogyan fogtok vélekedni utána erről...

2010. jan. 25. 16:29
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen, a fiúknak kéne kezdeményezni, így volna helyesebb, Nekik kéne odajönni a lányhoz szemezés stb. után. De a mai fiúk olyan félénkek, hogy ha arra várnánk, hogy majd valaki odajön, akkor várhatnánk a herceget.

Jó, az olyanok odajönnek, akik csak dugni akarnak, azoknak van önbizalmuk, ha te nemet mondasz, majd mond igent egy másik lány. De szerintem az értelmesebb, normális fiúk sokkal félénkebbek.

2010. jan. 25. 17:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Sajnos nem minden csak fekete és csak fehér! Tudnék mondani ellenpéldát. Mindegy, majd mindenki megtapasztalja maga ezeket a dolgokat.
2010. jan. 25. 19:35
 9/12 anonim ***** válasza:

14:19 vagyok : Szerintem azért a csajnak is kéne vmit tenni,mert sztem az nem elegendő,h szép és okos.

Amúgy nem azt mondtam,hogy ő menjen oda a sráchoz,hanem,ha mondjuk arról van,szó akkor ő is felhívja a srácot,v elhívja vhova..

2010. jan. 25. 20:34
 10/12 A kérdező kommentje:

meg az az amit hiányolok manapság a fiukból(tisztelet a kivételeknek,sok,kevés nemtudom)hogy ha első próbálkozásra a fiu látszólag nem jön be a lánynak akk már továbblép.mondjuk ez forditva is igy van de 1.a lánynak nem kell tökösnek lenni 2.a fiuk általában őszintébbek,és szó szerint gondolják amit mondanak mig a lányok nemmindig.

na ezzel a kérdéssel hogy álltok?:D

2010. jan. 25. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!