Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez nállatok mit jelent?
"nem szeretnétek kapcsolatot senkivel se"
ha nem rég léptetek ki egy kapcsolatbol es nem szeretnetek egybol ujat ez oké...de ha ettol eltekintunk akkor ez full koptatás hogy nem jön be a pasi vagy tényleg most valami oknal fogva pl suli,tanulas...stb miatt nem akartok kapcsolatot....vagy csak simán jó szinglinek lenni?
Ez ennyit jelent, hogy nem szeretnének kapcsolatot.
Az ok lehet sok minden, de azokat is leírtad. De az ok nem is változtat a lényegen, hogy nem akarnak.
Mert nem szerelem első látásra.
Volt egy barátnőm, aki nem akart összejönni senkivel nyár előtt, mert ki akarta magát élni nyáron. Volt egy ismerősöm akinek tetszett, de megértette, hogy a lány most nem szeretne kapcsolatot. Azonban volt egy másik srác, aki nem hagyta annyiban és addig udvarolt a lánynak amíg a lány úgy döntött, végül is szingli vagyok, nem akartam kapcsolatot de ezt a fiút aki ennyit küzd értem nem akarom elszalasztani. Aztán összejöttek.
Lehet a másik sráccal is összejött volna, ha az nem tiszteli 100%-osan azt, hogy a lány most nem akar kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!