Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ez nállatok mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez nállatok mit jelent?

Figyelt kérdés

"nem szeretnétek kapcsolatot senkivel se"

ha nem rég léptetek ki egy kapcsolatbol es nem szeretnetek egybol ujat ez oké...de ha ettol eltekintunk akkor ez full koptatás hogy nem jön be a pasi vagy tényleg most valami oknal fogva pl suli,tanulas...stb miatt nem akartok kapcsolatot....vagy csak simán jó szinglinek lenni?

2014. okt. 21. 20:48
 1/9 anonim ***** válasza:
9%
ez csak egy hiszti szöveg
2014. okt. 21. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Forgasd a nyelvtankönyvet, nehogy a helyesírásod miatt koptasson majd le életed szerelme!
2014. okt. 21. 20:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Ez ennyit jelent, hogy nem szeretnének kapcsolatot.

Az ok lehet sok minden, de azokat is leírtad. De az ok nem is változtat a lényegen, hogy nem akarnak.

2014. okt. 21. 20:52
 4/9 A kérdező kommentje:
te aztan beoltottal! kapsz egy kekszet ugyes vagy!
2014. okt. 21. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenkinek arra van ideje, amire akarja szerintem, szóval még egy nincs időm, mert iskola, mert tanulás stb, akkor kb. senkinek sem lenne párja, mert mindenki tanul, iskolába jár, dolgozik, de ez a nem akarok kapcsolatot senkivel dolog is bűzlik eléggé. Akik eddig engem ezzel koptattak le, azoknak mint később kiderült nem jöttem be, csak mint egy szimpla barát.
2014. okt. 21. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Mert nem szerelem első látásra.

Volt egy barátnőm, aki nem akart összejönni senkivel nyár előtt, mert ki akarta magát élni nyáron. Volt egy ismerősöm akinek tetszett, de megértette, hogy a lány most nem szeretne kapcsolatot. Azonban volt egy másik srác, aki nem hagyta annyiban és addig udvarolt a lánynak amíg a lány úgy döntött, végül is szingli vagyok, nem akartam kapcsolatot de ezt a fiút aki ennyit küzd értem nem akarom elszalasztani. Aztán összejöttek.

Lehet a másik sráccal is összejött volna, ha az nem tiszteli 100%-osan azt, hogy a lány most nem akar kapcsolatot.

2014. okt. 21. 21:39
 7/9 anonim ***** válasza:
# 4: Köszi! :) Aranyos vagy! :)
2014. okt. 21. 21:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Nemvagyok lány, de ez azt jelenti hogy te nézhetsz ki modellként is, lehetsz belül tökéletes, pénzedis lehet ő lefog szarni mégha a csillagokat is lehozod neki, és összefog jönni 1 héten belül egy tahó semmilyen gyerekkel aki talán beszélni is alig tud majd a te válladon fog sirni h jaj milyen rosszul bánik vele a pasija, de hacsak rámersz nézni feljelent zaklatásért... naggyából ennyi.
2014. okt. 22. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Konklúzió az egészből, nem kell a nőkkel foglalkozni, próbálj kavarni sokat, hogy erősödjön a lelked és minél jobban letudd őket szarni és válj érzéketlenné amennyire tudsz
2014. okt. 22. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!