Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Általában mi a pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Általában mi a pasik visszautasításának oka?

Figyelt kérdés
2014. okt. 20. 08:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Konkrét szitut, kérlek!
2014. okt. 20. 08:39
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha úgy néz ki mint frankenstein
2014. okt. 20. 08:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Sok minden lehet. Pl. ismerem és tudom, hogy agresszív, iszik, drogos, stb. Nem ismerem és nem szimpatikus, mert félelmetes vagy bunkón beszél. Vagy már ismerkedünk, de nem érzem jól magam vele, mást szeretnénk csinálni, nem illünk össze. Nem alakulnak ki érzelmek (nekem anélkül nem megy).
2014. okt. 20. 08:48
 4/11 anonim ***** válasza:
én eddig azt hittem hogy a bunkókra buktok, biztos rosszul tudom : /
2014. okt. 20. 09:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Unalmas, vagy nem tetszik külsőre, vagy túl egyszerű gondolkodású, vagy nagyon nyomul, még mielőtt megtetszene.
2014. okt. 20. 09:18
 6/11 anonim ***** válasza:
unalmas, elvárja hogy én nevessek az ő viccein, de ő az enyémen sose, külsőre nem jön be... de ha külsőre nem, akkor belsőre sem... volt már olyan pasim aki belsőre bejött, és ez miatt jobb pasinak láttam a külsejét is... de amikor olyan a stílusa is, akkor jobb ha elhajtom őket.
2014. okt. 20. 09:34
 7/11 anonim ***** válasza:

Nálam ezek az okok:

- unalmas

- külsőre nem jön be, és itt nem a jóképű vagy sem a döntő, hanem összességében nem tetszik.

- túl sovány

- rossz fogak

- buta

- komolytalan

- lerí, hogy csak dugni akar.

- önsajnálkozó

- egoista

2014. okt. 20. 09:37
 8/11 anonim ***** válasza:

-az anyagi háttere (itt nem azt értem h gazdag vagy szegény hanem azt h bennem látja az anyagi lehetőséget ...)szal teli van adóssággal

-bunkó

-lekezelő

-primitív

-nem jó az ágyban

-önző (vagyis túl önző)

-egoista

-nem tetszik a külseje (és mint írták attól még lehet helyes pasi)

-divatmajom

-ki akar sajátítani (igen volt olyan aki még a tali előtt ki akart)

-érzelmileg akar zsarolni (ezt is szokták)

-unalmas

-gép függő

hirtelen ennyi

2014. okt. 20. 09:50
 9/11 anonim ***** válasza:
70%

nem érzem jól magam vele, nincs meg a "szikra" (azaz: nem képzelem el, hogy vajon milyen lehet vele csókolózni, szexelni, kézen fogva járni, ilyenek), unalmas, nincs közös érdeklődésünk, témánk, nem tud megnevettetni, fáraszt, buta, okoskodó, felszínes, öntelt, illetve ha egyáltalán nincs semmi, ami megfogna benne, és amikor vele vagyok, semmit nem mozgat meg bennem (azaz, nem vált ki belőlem lelkesedést, érzelmeket, ilyesmit). illetve, ha neten próbálkozik, és a helyesírása katasztrofális (ez nem csak akkor kizáró ok, ha neten próbálkozik), bár ezt az értelmi képességeivel hozom összefüggésbe, illetve élőben nem akar találkozni, csak neten beszélget, a komoly dolgokat, érzelmeket, stb mind facebookon akarja megtárgyalni.

úgy nagyjából ezek miatt szoktam valakit visszautasítani. megjegyzem, általában bármelyik egymagában elegendő a visszautasításhoz, mert ha teszem azt, éppenséggel buta, akkor nem tudom, hogy is lehetne kellemes társaságom életem végéig, és csak egymás idejét rabolnánk, hiszen legrosszabb esetben is 2 hét múlva vége lenne a "románcnak".

2014. okt. 20. 09:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Mindent leírtak előttem.
2014. okt. 20. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!