Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Általában mi a pasik visszautasításának oka?
Nálam ezek az okok:
- unalmas
- külsőre nem jön be, és itt nem a jóképű vagy sem a döntő, hanem összességében nem tetszik.
- túl sovány
- rossz fogak
- buta
- komolytalan
- lerí, hogy csak dugni akar.
- önsajnálkozó
- egoista
-az anyagi háttere (itt nem azt értem h gazdag vagy szegény hanem azt h bennem látja az anyagi lehetőséget ...)szal teli van adóssággal
-bunkó
-lekezelő
-primitív
-nem jó az ágyban
-önző (vagyis túl önző)
-egoista
-nem tetszik a külseje (és mint írták attól még lehet helyes pasi)
-divatmajom
-ki akar sajátítani (igen volt olyan aki még a tali előtt ki akart)
-érzelmileg akar zsarolni (ezt is szokták)
-unalmas
-gép függő
hirtelen ennyi
nem érzem jól magam vele, nincs meg a "szikra" (azaz: nem képzelem el, hogy vajon milyen lehet vele csókolózni, szexelni, kézen fogva járni, ilyenek), unalmas, nincs közös érdeklődésünk, témánk, nem tud megnevettetni, fáraszt, buta, okoskodó, felszínes, öntelt, illetve ha egyáltalán nincs semmi, ami megfogna benne, és amikor vele vagyok, semmit nem mozgat meg bennem (azaz, nem vált ki belőlem lelkesedést, érzelmeket, ilyesmit). illetve, ha neten próbálkozik, és a helyesírása katasztrofális (ez nem csak akkor kizáró ok, ha neten próbálkozik), bár ezt az értelmi képességeivel hozom összefüggésbe, illetve élőben nem akar találkozni, csak neten beszélget, a komoly dolgokat, érzelmeket, stb mind facebookon akarja megtárgyalni.
úgy nagyjából ezek miatt szoktam valakit visszautasítani. megjegyzem, általában bármelyik egymagában elegendő a visszautasításhoz, mert ha teszem azt, éppenséggel buta, akkor nem tudom, hogy is lehetne kellemes társaságom életem végéig, és csak egymás idejét rabolnánk, hiszen legrosszabb esetben is 2 hét múlva vége lenne a "románcnak".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!