Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék ismerkedni fekete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék ismerkedni fekete férfiakkal, könnyed kapcsolat céljából?

Figyelt kérdés

#Messze lakom Debrecentől #Sopron. Tudom #menjek Bécsbe...:D
2014. okt. 18. 03:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

mért jobb egyfeka? talán könnyebben elkapod az aidset vagy az ebolát

talán még pestist is kaphatsz vagy sok mást tőle amire a szervezeted nem védekezik

meg is fogod érdemelni a sorsod

keress egy rétinégert attól is ugyanazt a másságot kapod ráadásul még meg is ver

gondolom ez kell neked

sok sikert

2014. okt. 18. 08:39
 12/23 anonim ***** válasza:
Valamikor ugorj át az egyik fővárosba (Igazából neked három is kézenfekvő lehet) és bulizz ott néhány napot. Nem nagy kunszt éjszakai szórakozóhelyen felszedni egy szimpatikus fekát és hazavinni, hogy szexeljen veled. Csak vigyázz magadra!
2014. okt. 18. 09:45
 13/23 A kérdező kommentje:

Nem jobb, más. Mint ahogy különböző típusok is megtetszhetnek.

Attól mert fekete, nem egyenlő hogy hiv-es vagy ebolás, körül kéne nézni néhány jól szituált fehér férfi háza táján, hány tol stikában drogot, szed fel útszélit, él kettős életet..ennyit az előítéletekről.Vagy nem tudja a párja sem hogy pl hiv-es, mert egy 20 evvel ezelőtti pasija egyszer félrekúrt. Szóval erről ennyit.

2014. okt. 18. 11:28
 14/23 A kérdező kommentje:
Kérnék egy publikus mail címet attól aki írt, nekem nincs, és üzenetet sem tudok írni, mert nem tudom már privátta tenni az üzeneteket.üzenetben el tudom olvasni, oda is írhatod.
2014. okt. 18. 11:31
 15/23 anonim ***** válasza:
Gyere Győrbe. A Baross úton mászkál mindig a sok vámosszabadii menekült. :(
2014. okt. 18. 19:35
 16/23 A kérdező kommentje:

Nem hinném, hogy csak menekültek vannak az országban, illetve ha ez pejoratív.

Ugy láttam probléma van velük Győrben ? A szmájlik miatt.

2014. okt. 18. 20:44
 17/23 anonim ***** válasza:
egyetemnél
2014. okt. 22. 20:23
 18/23 anonim ***** válasza:
Szia! Ha erdekel, irj privatot!
2014. okt. 31. 00:50
 19/23 A kérdező kommentje:

18-as.

Írj nyugodtan privátot, esetleg irj privát mail címet.

2014. okt. 31. 11:53
 20/23 Dani1992x válasza:
minek fekete pasi 1x kerülj a kezem közzé igen kikészítenélek :D fehér dákó nem menő? :D
2015. febr. 24. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!