Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi? Ki hív meg kit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi? Ki hív meg kit?

Figyelt kérdés
Szeretném kikérni a véleményeteket,hogy ti hogy látjátok!Szerintem az első randikon mindenképp a pasinak illik fizetnie,bár néha kicsit már kellemetlenül érzem magam emiatt,de akkor is...végülis ők akarnak meghódítani minket,nehogy már szerepcsere legyen!Úgy gondolom,hogy amíg nem jártok,csak randizgattok,akkor úgyis ő kér randit és illik neki fizetnie,ha pedig már a barátod,akkor természetesen nem lehet tőle elvárni,hogy ő fizessen állandóan...tehát akkor egyszer ő,egyszer te...anyu szerint a férfiak manapság már egyáltalán nem tisztelik a nőket pont ilyen dolgok miatt,mert ma már a lányok futnak a fiúk után,ők hívják el a fiúkat randizni,ők fizetik ki az italokat stb. Ti hogy szoktátok?Hogy gondoljátok?
2010. jan. 24. 13:53
 1/6 anonim válasza:
fiú fizet és ő is hív randira. 18/F
2010. jan. 24. 13:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hát jobb ha a fiú hív. de nem kell neki fizetnie mindenhol, gondolom nincs bankja. ha meghív egy fagyira akkor ő fizet. de ha mondjuk elmentek moziba, akkor pl. ő fizeti a jegyet te meg a kukoricát, vagy fordítva
2010. jan. 24. 13:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Moziban még nem voltunk. Általában teázni járunk vagy hasonló...azért kezdett ez foglalkoztatni,mert legutóbb volt a 4. randink és azt mondta: Most te fizetsz. én meg meglepődve visszanéztem,aztán persze ő fizetett és mosolygott,de nem értettem és nem tudom,hogy viccnek szánta-e...nem vagyok sznob,se bunkó,talán kicsit maradi vagyok és konzervatív,de szerintem,ha még nem járok valakivel,addig az illető udvarol és ha udvarol,akkor azt ne úgy tegye,hogy velem fizettessen...persze,ha járunk,az már más tészta,akkor persze nem várnám el,hogy mindig ő fizessen,de így...
2010. jan. 24. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Hal illatáért pénz csörgetése a fizetség ;)
2010. febr. 3. 16:03
 5/6 anonim ***** válasza:
maradi vagy drágám. udvarolni ma már nem igazán szokás, randizni. és nem várhatod el tőle hogy minden fizessen ki
2010. febr. 3. 16:08
 6/6 A kérdező kommentje:

hihi,ez a halas jó volt!

Az utolsónak pedig:

először is milyen mindent??nem luxushajókra és luxuséttermekbe vitetem magam,hanem ő hív el és megiszunk egy teát,ennyi...másodszor pedig a nők ezért nem nyernek ma már tiszteletet a férfiaktól...ez nem a férfiak hibája,hanem igenis a nőké,ha minden nélkül csak úgy egy férfi karjaiba futsz,anélkül,hogy ő érezné,hogy levadász...hát akkor "drágám,aranyom ..." nem sokat várhatsz tőle

2010. febr. 3. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!