Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Facebookon ismerkedes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon ismerkedes?

Figyelt kérdés
Lányok ti hogy reagáltok ha egy fiu rátok ir ismerkedés céljábol?

2014. okt. 14. 12:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Visszaírok. :)

Semmi különös nincs benne véleményem szerint.

2014. okt. 14. 12:19
 2/10 anonim ***** válasza:

lehet próbálkozni :-DDD

szerencsére nincs fészem :-P

2014. okt. 14. 12:20
 3/10 anonim ***** válasza:
34%

megkérdezem hogy ismerem vagy miért írt

és ha azt írja vissza hogy csak "szép, vagyok" "ismerkedne" "nem de megismerhetnénk egymást" tehát egyéb ilyen nevetséges dolgokat akkor megköszönöm és elmondom neki hogy a facebook nem erre való ha pedig hajtja a hülyeségét ignorálom :)

2014. okt. 14. 12:38
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem értem, hogy miért tartják sokan ennyire gáznak az ilyesmit. Ismerek olyan párt, akik az iwiw-en ismerkedtek meg, és azóta össze is házasodtak. Szerintem semmivel nem gázabb, mint ha buliban valaki odamegy hozzátok ismeretlenül. Így esélyed van olyasvalakivel is megismerkedni, akivel valószínűleg soha nem találkoznál az életben. Szerintem ha valaki annyira szépnek lát, hogy meg akarjon ismerni, az mindenképp bók. Ha megfelelő stílusban közeledik, akkor az a minimum, hogy normális hangnemben hajtod el, nem pedig gúnyolódva, fölényeskedve. A férfiaknak is van büszkesége, ami igenis sérül, ha elutasítják a közeledésüket. Jó lenne ezt megértenie a 3. válaszoló típusú lánykáknak.
2014. okt. 14. 12:52
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

érdekes mert semmi lekezelőt csúnyát nem írtam de a férfiaknak MINDEN visszautasítás ezek szerint lekezelő csak mert nem igen-t mondtak o.O furcsa :)

Nem tartom "gáznak" ha valaki az interneten ismerkedik de tartsák tiszteletben azt is hogy nem mindenki szereti/híve az ilyen ismerkedésnek (többek között én is) én másra használom az internetet

2014. okt. 14. 13:10
 6/10 anonim ***** válasza:
48%

Nekem nem az ismerkedésre való a face, meg eleve a net.

Számomra a face/google+ a meglévő ismik meg barik kapcsolattartására jó, de akkor is leginkább arra, hogy megdumizzuk a személyes talikat, meg megosszuk a csinált képeket/vidiket.

A lényeg, hogy ismizésre nekem az igazi élet jön be, nem a face. ^^

2014. okt. 14. 14:11
 7/10 anonim ***** válasza:

"elmondom neki hogy a facebook nem erre való ha pedig hajtja a hülyeségét ignorálom :)"

Ez az, ami bántó lehet. Nyilván Te döntöd el, mit írsz, ebbe senki nem szólhat bele, de szerintem elég annyi, hogy "köszi a levelet, de nem akarok ismerkedni". Ha nem ért a szóból, akkor persze el lehet hajtani csúnyábban is. :) Biztos, hogy túl kedvesnek sem érdemes lenni, mert azzal csak felszítod az ösztöneit. :)

2014. okt. 14. 14:23
 8/10 A kérdező kommentje:
na en arra jutottam hogy akinek szimpi vagyok meg tetszek az örulni fog neki ha nem akkor nem ilyen egyszeru :D
2014. okt. 14. 15:27
 9/10 A kérdező kommentje:
meg mindenki szerint szar facen ismerkedni de itt a kényelmes.....pl aki nekem most tetszik es nem irnek ra soha az eletbe nem fogok vele beszelni mert messze lakik....nincs mas lehetőseg :D
2014. okt. 14. 15:30
 10/10 anonim válasza:
nyomkodja mar mindenki az okos telot es a messengert lassan nem is lehet mast latni az utcan es szorakozohelyeken, tancteren. kerdem en, megis hiy lehessen igy ismerkedni veluk? johetnek a velemenyek, de mostanaban, minden post evekkel ezelotti, mindenki megtalalta elete nagy szerelmet? csak tudnam akkor miert hallok naponta sok sok szinglirol mind 2 nemnem? :P
2016. dec. 6. 02:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!