Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebookon ismerkedes?
Visszaírok. :)
Semmi különös nincs benne véleményem szerint.
lehet próbálkozni :-DDD
szerencsére nincs fészem :-P
megkérdezem hogy ismerem vagy miért írt
és ha azt írja vissza hogy csak "szép, vagyok" "ismerkedne" "nem de megismerhetnénk egymást" tehát egyéb ilyen nevetséges dolgokat akkor megköszönöm és elmondom neki hogy a facebook nem erre való ha pedig hajtja a hülyeségét ignorálom :)
érdekes mert semmi lekezelőt csúnyát nem írtam de a férfiaknak MINDEN visszautasítás ezek szerint lekezelő csak mert nem igen-t mondtak o.O furcsa :)
Nem tartom "gáznak" ha valaki az interneten ismerkedik de tartsák tiszteletben azt is hogy nem mindenki szereti/híve az ilyen ismerkedésnek (többek között én is) én másra használom az internetet
Nekem nem az ismerkedésre való a face, meg eleve a net.
Számomra a face/google+ a meglévő ismik meg barik kapcsolattartására jó, de akkor is leginkább arra, hogy megdumizzuk a személyes talikat, meg megosszuk a csinált képeket/vidiket.
A lényeg, hogy ismizésre nekem az igazi élet jön be, nem a face. ^^
"elmondom neki hogy a facebook nem erre való ha pedig hajtja a hülyeségét ignorálom :)"
Ez az, ami bántó lehet. Nyilván Te döntöd el, mit írsz, ebbe senki nem szólhat bele, de szerintem elég annyi, hogy "köszi a levelet, de nem akarok ismerkedni". Ha nem ért a szóból, akkor persze el lehet hajtani csúnyábban is. :) Biztos, hogy túl kedvesnek sem érdemes lenni, mert azzal csak felszítod az ösztöneit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!