Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki lenne ha randira hivnam a pasit? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb ket eve megismerkedtem egy pasival talizgattunk, de semmi komolyabb nem tortent. En nagyon megkedveltem, azota nem erdekel mas, nem erzem jol magam mas pasi tarsasagaban. Az utobbi idoben neha felhivott es mondta, hogy szeretne velem talalkozni es, hogy majd hiv(pedig en nem kertem), aztan megsem hivott. Ez mar regota igy megy en megis ugyerzem tetszem neki. Nem tudom mit tegyek, ugy erzem rajta kivul mar senki nem kell.2008. aug. 11. 20:02
1/8 anonim válasza:
DEHOGYIS CIKI!! szerintem teljesen normális ha egy csaj kezdeményez.nyugodtan hívd el,egy próbát biztosan megér:)
2/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki. Nyugodtan hívd el valahova. Nem veszthetsz semmit, csak nyerhetsz!
3/8 A kérdező kommentje:
De felek, hogy visszautasit es az nagyon rosszul esne. Nemtudom mi volt ez, hogy mindig akart velem talalkozni aztan megsem hivott.
2008. aug. 11. 20:43
4/8 anonim válasza:
Próbáld csak meg elhívni,ha visszautasítt legalább tudod hogy nemkel törni magad érte.Semmit nem veszíthetsz.Sok sikert!!
6/8 Srapnel válasza:
Azért is érdemes elhívni, mert legalább látja a srác, hogy Te is hajlandó vagy tenni azért, amire szükséged van. Meg egy nő kívánatosságát növeli az, ha jelét adja, hogy kell neki a pasi. Ha elhívod és nemet mondd, vagy csak húzta az agyad, legalább megspórolsz egy csomó időt, amit egy olyan szekér utáni futásra pazaroltál, ami nem vesz föl...
7/8 anonim válasza:
egyátalán nem ciki! amióta esélyegyenlőség van, a nők is dolgoznak, nők is hordanak bakancsot, nadrágot, akkor a randiba is egyenrangúak! :) És mi van hogyha visszautasít? 1-2 lavornyi könnycsepp azt annyi. hidd el, hogyha találsz mást, jobbat akkor vissza elmékszel és azt mondod magadnak: "hú, ezzel akartam én járni?" 1 pofára esés nem jelent semmit!
8/8 anonim válasza:
nyugodtan hívd el! mostanság a randizás már a lányok terepe lett, ugyanis a fiúk már leszoktak róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!