Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » CSAJOK! Nektek a mackós pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

CSAJOK! Nektek a mackós pasik vagy a vézna májerek jönnek be jobban?

Figyelt kérdés
Szimpla véleményt kérnék. 16/F
2010. jan. 23. 20:42
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
jah, mackós alatt nem azt értem hogy szélesebb mint magasabb. hanem hogy van 1 kis felesleg :D
2010. jan. 23. 20:43
 2/23 anonim ***** válasza:
32%
vézna = nem túl sovány,van pici hasija,de azért nem egy buldózer. egyébként ált. vékony lány vékony pasival. molett molettel.de ez nem feltétel,kinek a pap... :D
2010. jan. 23. 20:44
 3/23 anonim válasza:
100%
Nekem a középút jön be:) Se nem túl gyúrt, se nem vézna ceruza:D:D
2010. jan. 23. 20:44
 4/23 anonim ***** válasza:
65%
Én nem szeretem a dagadt embereket, ugyanakkor ne etióp menekültre hasonlítson leginkább. Kg-t nem mondok mert ugye a magasságtól függ. Az én volt barátom 195 centi volt és 90 kg, az tökéletes volt nekem. 23/L
2010. jan. 23. 20:45
 5/23 anonim ***** válasza:
56%
az enyém 185 és 82 volt de nagyon sportos UTÁLOM A MACKÓSAKAT :D bocs
2010. jan. 23. 20:46
 6/23 anonim ***** válasza:
Inkább a nagydarab hapsik, egy pici súlyfelesleg nem probléma, az se ha az izom, de ne legyen túl kigyúrt. A vékony hapsik számomra nem tűnnek annyira férfinak, inkább a langyosabb kategória jut róluk eszembe.
2010. jan. 23. 20:46
 7/23 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat! Hát én 188 centi vagyok és 89 kiló :D én így elfogadom magam. Szerintem nem jo ha valaki annyira vékony hogy elfújja a szél.. bár ez a belső nézet mindenkinek más :D
2010. jan. 23. 20:50
 8/23 anonim ***** válasza:
48%
Én a kicsit mackósabbakat szeretem. Jó ha biztonságban érzem magamat a karjaiban, de azért ne legyen túl kövér, és önbizalomhiányos sem! A kövér embereket általában csak azért nem szeretem, mert legszívesebben elvonulnának a világ elől. Sajna több ismerősöm is van, akik csak siránkoznak egy hatalmas csokis süti mellett, hogy "miért születtek kövérnek", ahelyett hogy tennének ellene valamit... A vékony srácok közül azok nem jönnek be, akik vékonyabbak a karomnál, kilógnak a bordái stb :) Jó ha van egy kis has, az is ha ez a fölösleg izom... Teljesen mindegy, de azért ne az izmaiba hordja az agyát. :) Mostani párom tökéletes felépítésre. Amikor megismerkedtünk, még volt rajta egy kis felesleg, de azóta az egészet átépítette ízléses izommá (nem az én kérésemre) :)
2010. jan. 23. 20:53
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
én molett vagyok, a párom vékony és nem törődünk azzal, hogy mások mit gondolnak. mi így szeretjük egymást.
2010. jan. 23. 20:53
 10/23 anonim ***** válasza:
Nekem inkább a mackós típus! Talán mert a párom is az! :) Bár neki elég erős csontozata is van hozzá. Szeretem nagyon a kis pocakját, meg azt is, hogy olyan széles férfias a válla! Hmmmmm :)
2010. jan. 23. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!