Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy az elvált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az elvált kisgyermekes anyukák nehezen találnak 'normális' pasit?

Figyelt kérdés
2014. okt. 13. 19:47
1 2 3
 21/30 ASOT ***** válasza:
100%

Mindenkinek meglehet a véleménye! Minden válaszolónak.

Van aki túlzásba esik , hátaztán :)

Amúgy ezen nem kell sokat filózni, hogy miért..... a legtöbb esetben nem is kifejezetten a gyerek jelenti a problémát, hanem az ami a gyerekkel jár!

Nincs már akkora szabadság, mert nem kezelheti úgy mint egy tárgyat amit félrerakok és kikapcsolok ha nincs kedvem hozzá, és igen az a gyerek nyilván pénzbe is kerül, és idő, és úgymond korlátozza a szabadságot.

- És hát legtöbb helyen még láthatás is van ugye....az apuci visszatér... :)

Szóval ami a gyerekkel jár, azt a nehezebb elfogadni elviselni.

2014. okt. 13. 20:40
 22/30 ASOT ***** válasza:

Még annyit.

Ez persze saját gyereknél is fent áll , csak azt ugye tervezik (jobb esetben).

De aki elfogad az a gyerekeddel együtt fog elfogadni, és olyat találni nem lesz könnyű.

És ami a legfontosabb! Nem szabad hibáztatni azért másokat ha nem tudnak egy gyermekkel elfogadni

2014. okt. 13. 20:42
 23/30 anonim ***** válasza:
48%
Senki nem akarja az ilyen-olyan ki tudja honnan szedett-vedett gyerekedet nevelni. A normális pasi gondolom a te szemedben olyan, akinek van munkahelye, értelmes, nincsenek szenvedélybetegségei, stb. ÉS gyerektelen, mert gondolom, az neked se lenne szimpi, ha a fickó valahová máshová gombolná le a fizuját minden hónapban. Na hát képzeld el, a normális pasik meg normális nőt akarnak, de aki már csináltatott magának pár gyereket egy másikkal, az már nem normális nő. Az már priuszos. Te már csak a priuszos pasik közül válogathatsz, vagy be kell érned a kevésbé normálisakkal, kicsit defektesekkel.
2014. okt. 13. 20:44
 24/30 anonim ***** válasza:
39%

A 15-ös nem írt hülyeséget, ha fájnak neked a válaszok, miért írsz ki olyan kérdést, ami megosztja az emberek véleményét, és miért nem fogadod el, hogy a férfiak és a normális nők nagy része elítéli azt, aki felelőtlenül felcsináltatja magát egy felelőtlen alakkal?

A "fattyú" szó valóban nem illik a te gyerekedre, HA törvényes házasságban hoztad a világra, de ha nem így történt, akkor fogadd el, hogy sok ember szemében annak számít. Ha házas voltál, nem kéne felkapnod rajta a vizet, mert mindig az kiabál, akinek a háza ég. Hiába, hogy sokan házasságon kívül csinálnak gyereket, de évszázadokon keresztül törvénytelen fattyúnak bélyegezték a leányanyák kölykeit, és ez az elnevezés és előítélet nem kopik ki szerintem az emberek tudatából soha. Véleményem szerint ne is kopjon.

2014. okt. 14. 10:50
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Én is egyedül nevelem a gyerekemet, de csak és kizárólag olyan férfiakkal ismerkedek, akik szintén elváltak. Pont az itt megnyilvánuló suttyók miatt, akiknek még fogalmuk sincs, hogy Ők is el fognak válni egyszer, hiszen 3 házasságból 2 válással végződik. Ebbe ők is bele fognak esni, csak még nem tudják.
2014. nov. 14. 22:11
 26/30 anonim ***** válasza:

Szerintem félnek a felelősségtől, mert ugye ha van gyerek

is akkor azt fel kell nevelni. Nehéz találni az biztos,

inkább rendezvényeken, klubokban érdemes ahol mind a két

fél tud találkozni egymással.

Ez a netes társkeresés eléggé lutri.

31/F

2014. nov. 17. 21:49
 27/30 anonim ***** válasza:

A sok előítélet ellenére én simán bevállalnám a kisgyermekes anyával való kapcsolatot, és ha

úgy alakul, feleségül is venném.

Nők figyelmébe,

férfi nézőpontból rizikófaktorok, félelmek és jogos előítéletek:

1. a gyerekkel együtt kapok egy exférjet, aki állandóan képben van, hetente, kéthetente, a láthatásnál

bámulhatom a képét, el kell viselnem a megjegyzéseit, hogy a barátnőmmel/feleségemmel bratyizik és bármikor bekavarhat, mert örök és elválaszthatatlan kapocs két ember között egy közös gyerek. Mi van, ha ismét

fellobban a régi szerelem és lapátra tesz a hölgyemény?

2. gyerekkel együtt megöröklöm az exférj szüleit pótapósnak, pótanyósnak. A pótnagyik is ki-be járnak

majd az életemben (két após és két anyós - nem semmi)

3. "ne irányíts, nem vagy az apám!" - ez a mondat, amit a legkevésbé akar egy férfi hallani az életében.

Egy, számára idegen gyereket befogad a házába, sajátjaként szeret, nevel, fizetéséből eltart, etet, itat, iskoláztat, de a kölök bármikor a képébe vághatja, hogy "nem vagy az apám!"

4. ugyanez igaz lehet a nőre is, aki nem engedi, hogy rászóljon a gyerekre a partnere

5. gyermekes anyáknál nálam csak a kisgyermekesek (3-4 éven aluli) jöhetnek szóba.

Egy nagyobbacska gyerek már jobban ragaszkodik az igazi apjához, nem érti a válást és ősellenségnek, betolakodónak tekint minden új kapcsolatot. A gyermeki lelkivilág gonosz mostohája szerepét én nem tölteném be soha.

6. előfordulhat, hogy már nem akar új gyereket szülni a hölgy, hiszen neki már van, ő már "letudta" a dolgot, én pedig ragaszkodok a vér szerinti utódhoz, mert nekem még nincsen gyerekem

7. saját családdal való elkerülhetetlen konfliktus, mert egyik szülő sem rajong az ötletért, hogy a fia egy kisgyermekes elvált anyát vegyen feleségül.

Esetleges háború a szülőkkel. (Én spec. ettől nem félek, toleráns szüleim vannak, igaz más

gyerekét nem tudom mennyire tartanák unokájuknak.)

Végére írtam, számomra ez is fontos dolog:

Katolikus vagyok és ragaszkodnék (nem mindenáron) a templomi esküvőhöz, viszont a katolikusoknál nincs válás, tehát egy elvált katolikus nőt már nem vehetnék újra feleségül. Maradna a polgári, ami számomra csak egy farmer-pólós üres közhely a templomihoz képest.

Nekem például szolgál Szent József, aki magához vette Szűz Máriát, aki ráadásul terhes is volt...

Ha neki nem volt akadály egy terhes lány, akkor én miért panaszkodjak egy kisgyermekes anyukával? :)

Emberek vagyunk, önző szempontokat háttérbe kell szorítani sokszor, ha boldog életet akarunk élni.

31/f

2014. dec. 28. 22:23
 28/30 anonim ***** válasza:

Az ellenérvek után jöjjenek az érvek, amik a kisgyermekes anyukák MELLETT szólnak. :)

1. egy nő az anyaságban teljesedik ki és rengeteg minden leszűrhető abból, ahogy az anyuka a gyermekével bánik.

Egy gondoskodó, jó anya vonzó a férfiak számára, mert tudat alatt a gyerekük anyját keresi minden férfi a jövendőbelijében. (Ez genetikailag kódolt, pl. ezért vonzódunk a nagy mellű, széles csípőjű nőkhöz, a nők az izmos, magas, intelligens férfiakhoz).

A rossz anya a szememben hitvány ember. A jó anya már fél siker.

2. én mindenképp szeretnék saját gyereket, egy gyermekes nő pedig már bizonyított azzal, hogy kihordott és nevel egy gyereket, tehát termékeny

(Szerintem sok házasság eleve meg sem köttetne, ha nem utólag derülne ki, hogy az egyik fél meddő)

3. van rutinja a terhességnél, szülésnél, ami megnyugtatólag hat a stresszelős férfiaknak, akik mindenbe valami bajt látnak bele. A csetlő-botló újdonsült apát, a már másodjára szülő asszony könnyen helyre tesz.

4. az "otthon melegét" a nő teremti meg. Az anyuka háza/lakása sok mindenről árulkodik.

5. előre tudni, mikor mennyi ideje lesz a párjára, mert már kialakult életritmusa van

Röviden: fontos dolgokban nem árul zsákbamacskát az anyuka, a huszonéves szinglivel szemben

2014. dec. 28. 23:17
 29/30 anonim ***** válasza:

"egy gyermekes nő pedig már bizonyított azzal, hogy kihordott és nevel egy gyereket, tehát termékeny"

Óriási tévképzet. Nézz be a teherbeesési topicba, rengeteg kérdést fog találni arról, h nem jön a évek óta a 2., 3. baba.

Az, hogy valaki 4-5 éve termékeny, egészséges volt, nem jelenti azt, h ma is az. A hormonháztartás megváltozhat, kialakulhat inzulinrezisztencia, pajzsmirigybetegség, elzáródhat a petefészek, stb. na és mépg valami: az is előfordulhat, h az exétől hamar terhes lett, tőled meg egyáltalán nem.

2014. dec. 29. 12:47
 30/30 anonim ***** válasza:

Valszeg félreértettél. Tisztában vagyok azzal, hogy a helyzet folyamatosan változik és nem konstans.

Sajnos több, környezetemben élő párnak azért nem lett babája, mert a nő alkalmatlan volt a gyerek kihordására.

Hiába termékenyek, de egy deformált méh esetén minden beültetés vetéléssel végződött. Sajnálom őket, rengeteget szenvednek. Egy dajkaterhesség mindent megoldana, de a magyar törvények tiltják...

"az is előfordulhat, h az exétől hamar terhes lett, tőled meg egyáltalán nem."

Idén voltam andrológiai vizsgálaton. Nálam minden rendben. :)

2014. dec. 29. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!