Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez rossz jel lehet? Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez rossz jel lehet? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lehet,kicsit hülye kérdésnek fog tűnni,de érdekelnének a válaszok.

Szóval van egy srác,aki tetszik nekem.mondhatni barátok vagyunk,hiszen nagyon sokat beszélgetünk,és jól elvagyunk (suliban).Néha azt hiszem,van nála esélyem,néha viszont elcsüggedek...

az lenne a "probléma",hogy ha beszélgetünk,általában ő beszél,ő dob fel új témát,ő vezeti a beszélgetést,én többnyire csak "bekapcsolódom",és nagyon ritkán van az,hogy én mesélek neki valamit.Ez utalhat arra,hogy nem érdeklem?

NEM úgy értettem,hogy beképzelt és egoista,nem dicséri magát,vagy hasonlók,nem öntelt.

Mit tehetnék ezzel?Hagyjam így,vagy néha próbáljam magamra vonni a figyelmét,beszéljek magamról?Hogyan?

Nagyon szépen köszönném a segítséget!

16/L (ő 16/F)

2010. jan. 23. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Beszélj magadról,ossz meg vele pár titkot(nem azt mondom h tárulkozz ki,hanem azt mondd el neki amit nem szégyellsz,amit meg nem szeretnél azt nem kell)
2010. jan. 23. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
nem kell megijedni, a pasik nagy része ilyen,szeretnek magukról beszélni,és szeretik ha figyelmesen hallgatod őket és érdeklődsz! néha mikor már lezárt egy témát hozz fel te valamit, mesélj neki valamit ami mostanában foglalkoztat, ilyesmi... de ne nagyon szakítsd félbe, mert azt nem csípik...
2010. jan. 23. 17:10
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Nem szoktam félbeszakítani,figyelmesen hallgatom,közbeszólok,ha kérdez,vagy véleményt kér,ilyesmi.Érdekel is amit mond,tényleg,és örülök,hogy megbízik bennem.

Csak néha úgy fájni tud,hogy mintha nem érdekelném...=(

de majd megpróbálom..:)

2010. jan. 23. 17:24
 4/4 anonim ***** válasza:
...ez azt is jelentheti, h a srácnak szájmenése van, vagy te vagy kicsit szégyenlős...kérdezz rá....fussatok össze "húdevéletlenül" és dumáljatok (te is!)
2010. jan. 23. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!