Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek ilyenkor mi a teendő? Két kérdés?
Totál véletlenül a facebookon rábukkantam egy nagyon szép lányra, a képei alapján nagyon megtetszett, de nem ismerjük egymást egyáltalán, nincsen közös ismerősünk sem. Gondoltam - "mi bajom lehet?" -, bejelölöm. Így is történt, és csodák csodája, másnap visszaigazolt.
1. Vajon miért tette? Ismerősöket gyűjt? Vagy esetleg bejöttem neki?,
2. Hogyan tudnék megismerkedni vele? A "szia, miért igazoltál vissza" nem tűnik nyerő kezdésnek...
Nem facebookon akarok ismerkedni, pont a való életben szeretném látni és megismerni. Hogyan csináljam?
1. 2 indok lehetséges:
- a) "Ez ki? Ismerem? Pf, biztos ismerem, ha bejelölt..."
- b) ismerősöket gyűjt.
2. Írd meg neki, hogy miért vetted fel. Kedvesen és nem tolakodóan, aztán vagy vevő rá, vagy nem.
Már bocsánat hogy ezt mondom, de ez egy szemét girnyó dolog volt tőled..
Bejelölsz egy idegen lányt akinek látod egy képét és ,,húúú, ez egy jó csaj bejelölöm!", stílussal..
Most komolyan ennek, mi értelme volt? Úgy sem fogsz öszejönni egy csajjal, azt se tudod hol lakik, mit csinál meg hogy hol van és az milyen szemét dolog lenne már, hogy megismerkedsz vele a neten...
EZ EGY QRVA NAGY HÜLYESÉG VOLT TŐLED...!!!! AZONNAL TÖRÖLDD KI AZT A SZERENCSÉTLEN LÁNYT!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!