Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éri meg egy lánynak egy átlagos pasival lenni, aki még csak nemhogy nem izmos, nem is vékony?
Figyelt kérdés
2014. okt. 8. 13:27
11/13 anonim válasza:
nem mindenki bukik a pávákra, vagy az izomagyú bunkókra , jah és ne sajnáld őket , inkább örülj , hogy boldogok együtt
12/13 anonim válasza:
Egyetèrtek az utolsónak!
Èn modell vagyok a párom mègis mackós!
Ès ???
Nem kell sajnálni mert mi választottuk egymást , boldogok vagyunk ès van egy gyönyörű kisfiúnk.
Ès mèg sem nèzzük le a hozzád hasonló ,,külső a fontos,, gondolkodásunkat!
Ès attól èn is megnèzem a helyes fèrfiakat, ès a párom is a csini nőket.Ebbe semmi rossz nincs szerintem.Ne ítèlj el senkit ez alapján hogy ki a párja...
Jah ès a pávákról...sajnos ez a fogalom már nőkbe is lètezik...ès elèg szomorú h akkora a comb területük mint a bokám....ès borzasztóan öltözködnek ès lehet h melegek is..
Szomorú hogy az igazi fèrfiak lassan ki halnak.
13/13 anonim válasza:
Mert lehet, neki pont a mackós testalkat jön be, mint pl. nekem :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!