Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett egy kalauz pasi. Mit tehetnék?
Már volt egy hasonló kérdés, csak akkor egy srácnak tetszett meg egy kalauznő.
Velem az a helyzet, hogy most vagyok 9.es, és vonattal utazom a suliba. Koleszos is voltam, de utáltam ezért bejárok. naponta 2 óra az út, így jobban meg tudok nézni egy-egy kalauzt. Az a helyzet, hogy amelyik tetszik, viszonylag ritkán van a vonaton, de amikor ott van, akkor mindig engem néz, és szemzünk is, úgy érzem én is tetszhetek neki.Egyik nap meg is szólított, amikor egyik ismerősömmel jöttem haza, és volt egy fura fogura a vonaton, ő meg kérdezte tőlem,hogy mit csinált, meg ilyenek, hülyéskedtünk egy kicsit, nagyon jól éreztem. Olyan 22-23 éves lehet..Így élsőre úgy tűnhet, hogy idős hozzám, de az első( és eddig egyetlen barátom is 24 éves volt, és nem a korkülönbség miatt lett vége) Szerintetek, mit lehet ilyenkor tenni? Esetleg várjak, hogy újra megszólít?Vagy honnan tudhatnám meg biztosan, hogy én is tetszem neki?
( Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikerült az írásom, és a válaszokat előre is köszönöm.)
Ne vegyél jegyet és ha kéri beszéld meg vele, hogy kivered ha nem szállít le.
Kezdetnek mindenképp jó lesz.
20:46
Akkor hagyd otthon direkt a bérletedet, és máris megvan oldva.
Amúgy elég egyértelmű, hogy hozzá kell szólni, másképp nem fog menni.
Köszönöm a válaszokat:)
A bérletem nem merem otthon hagyni, mert ha nem Ő van a vonaton, akkor abból baj lehet :D
Esetleg "véletlenül" nem találom a bérletem a táskámban, akkor tudnánk beszélni pár szót. Aztán persze megtalálnám a bérletem, viszont addig is beszélnénk..:)
Azért óvatosabban...
Ha kellessz neki esetleg valamire, az nem más, mint a sex. Meghúz egy üres fülkébe, azt' jó utat... szerintem nem éri meg, de te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!