Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok miért ilyenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért ilyenek?

Figyelt kérdés

16F

[link]

Valaki el tudja magyarázni?

2014. okt. 6. 23:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

én pasiként még nem tapasztaltam ilyet...

olyat viszont igen, hogy valaki elküldött, majd mikor nem foglalkoztam vele, értésemre adta hogy hiányol :)

----

viszont pasiként volt már hasonló velem. Egy lány tiszta, érhető jeleket küldött, de nem léptem, mert nem tudok többet érezni iránta. Igen, jól átgondoltam, hónapokig, és nem. Aztán amikor lett valakije, egy nagyon picit úgy éreztem, hogy "másé lett" - de nem féltékenykedtem, meg most megint szabad, és most se kell, csupán valami "na, engem akart, most mást akar"

2014. okt. 7. 00:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha boldog vagy ,akkor azt mas is latja es o is az akar lenni.
2014. okt. 7. 00:37
 13/13 BlackSword ***** válasza:
Én is arra szavazok, hogy amíg nincs senkid, addig érzik rajtad ezt a görcsösséget, mint a kutya a félelmet... De amint van valakid, boldog vagy, görcstelen, közvetlen és felszabadult...
2014. okt. 7. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!