Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes próbálkozni?
Az egyetememre jár egy nagyon szép lány, akivel jóban vagyok, azonban van barátja már vagy 2 éve. Ez az egyetlen tényező zavar, hogy kapcsolatban van, de mikor ezt ismerősöknek mesélem, ők mindig elmesélik a saját példájukat, hogy őket is otthagyta másokért a szerelmük több hónap, akár év után stb., és hogy higgyem el, ez nem olyan lehetetlen.
Szóval most tőletek kérdezném meg, érdemes-e bepróbálkoznom nála?
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Engem csak fel**sz ez a szó remélem még 5-ször beírja ide a gyerek.
Az én szemszögemből azt mondanám h egy féreg vagy h olyan csajra mész akinek van barátja, DE csak az foglalt akin fekszenek... Szóval ha jó a kapcsolatuk meg hűséges a csaj akkor k**va mindegy h mit csinálsz vagy mit nem.
Meg az is lehet h veled boldogabb lenne... de ilyen mélyebb érzelmeket nemigazán véltem felfedezni a sorok között..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!