Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes belém vagy csak nekem hazudik?
Új iskolába jöttem, megismerkedtem egy fiúval, mindig néztük egymást, az első naptól kezdve beszélünk facebookon elmondta hogy nagyon megfogtam, kellek neki..
amikor ment a buszom, egyszer mellettem jött a az utcán kocsival megállt és kiabált hogy szálljak be, beszálltam még 1 órám volt a buszig addig elvitt a haverjaihoz, és ott beszélgettünk.. aztán elvitt vissza a buszmegállóba.
teltek a napok, beköltöztem a kollégiumba .. a barátnőm ebben a városba volt kórházba elmentem hozzá meglátogattam, közbe eljött értem a fiú, és elvitt magához, az ágyukba feküdtem, többször is megcsókolt, simogatta az arcom, elmondta mennyire gyönyörű vagyok, nagyon jól éreztem magam vele..
aztán egyre több barátjának el kezdtem tetszeni, volt hogy másra nem számíthattam az egyik barátja elvitt minket a barátnőimmel egy étterembe ! ez nagyon nem tetszett a fiúnak, meg az sem hogy egy másik barátjának is megtetszettem és vissza írtam neki.. megjegyezte : ugyan olyan lány vagyok már mint a többi.
egyik nap elvitt egy gyönyörű tóhoz azt mondta ide csak a volt barátnőjét hozta eddig, most pedig engem, itt is megcsókolt, nagyon jó volt vele lenni, haza fele pedig a kocsiba megfogta a kezem.
állítólag el akar felejteni mert olyan vagyok mint a többi lány, játszadozom a fiúkkal de ez nem igaz ! vele egyáltalán nem játszadoztam semmilyen téren, szerelmes lettem belé, de ő semmit sem hisz el, sírtam már miatta, de csak egyre rosszabb lesz minden.
egy hétig nem jött be suliba, azt mondta azért nem : mert nem akarja nézegetni a pofámat !
tegnap végre bejött suliba, egymásra néztük és csak nézett nézett másodperceken keresztül, aztán egy másik óra előtt is folyamatosan nézett, szomorú volt, aztán láttam hogy ütötte a falat.. facebookra is a következőket posztolja : tudom nem felejtesz, és én sem felejtelek hasonló szövegek.
tegnap lehívott a suli elé, aztán írt facebookon hogy azt akarja már csak hogy a lelki társa legyek, és egyben a szeretője. valaki segítene ! szerelmes vagyok, nem tudom mit tegyek. de nem hiszem hogy szórakozna velem, amikor velem volt csak akkor mosolygott az apukája halála után.
mit tegyek ?
iiijá...üti a falat:D
Semmi gond...sok filmet nézett szegény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!