Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz, ha csak azért nem jövök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha csak azért nem jövök össze egy lánnyal, mert Budapest másik végében lakik?

Figyelt kérdés
Szóval, van egy lány nagyon bejön, én is neki, már nagyon ott tartunk, hogy járjunk. A baj csak az, hogy ő Csepel felelakik én meg Újpesten, szóval a kb. nagyon messze.

2014. szept. 28. 20:04
1 2 3
 11/24 Buford Tannen ***** válasza:
hagyd a pcsába abból úgy normális járás nem lesz csak egy erőltetett cucc
2014. szept. 28. 20:25
 12/24 anonim ***** válasza:

Akkor ez nem lehet egy nagyon lángoló szerelem.

Amikor Pécsett laktam néhány évvel ezelőtt, volt egy debreceni barátnőm, de nekem kimondottam tetszett az, hogy egyszer ő jött, egyszer én mentem, megmutattuk egymásnak a városunkat, kirándultunk, stb...

2014. szept. 28. 20:48
 13/24 anonim ***** válasza:
55%

Hány évesek vagytok?

Imádom a pestiekben a "júúúúúj!!! 3km, belehalok!"

Barátnőmmel 50 kilométere lakunk egymástól és minden másnap találkozunk -.-

Ráadásul ő még tanul, én meg már dolgozom.

Szóval dugd fel magadnak azt a 20 perc tömegközlekedésedet (és akkor benne van egy mekiben megállás -.-).

2014. szept. 28. 21:12
 14/24 anonim ***** válasza:

Ne pestizzünk, mert ez így általánosságban baromira nem igaz. Mondjuk nekem volt egy barátom, aki a budai oldalon lakott, én a pestin, és arra panaszkodott, hogy Százhalombattára hamarabb odaér, mint hozzám BKV-val (azért itt is vannak eléggé pocsékul megközelíthető helyek, az üzemorvosomra egy fél nap rámegy ezért, ha BKV-val megyek, és nem visz el valaki, pedig csak egy kerülettel rendel arrébb, mint ahol lakom, és a legrövidebb, leggyorsabb útvonalat számoltam).

Persze ha valakibe szerelmes vagy, nem számolod a távolságot, és akár több ország is lehet köztetek. Úgyhogy szerintem nem gáz, csak nem érzel úgy, hogy ez ne jelentsen akadályt.

2014. szept. 28. 21:38
 15/24 anonim ***** válasza:
Nincs az messze. Országhatáron belül minden közel van :)
2014. szept. 28. 21:41
 16/24 anonim ***** válasza:
55%

14es. Engedtessék meg, nekem, hogy általánosítsak, mert 23 év bejárás tapasztalata alapján, MINDEN pesti EGYFORMA. Letörik a lábuk 6kilométer sétától. Belehalnak, ha nem jön 3percenként a busz. Ami nem a szomszéd utcában van, az már az Óperencián túli világ.

Volt olyan fősulis évfolyamtársam, nem is egy, aki a külső kerületekben sem járt. Munkatársaim is vannak ilyenek. Rosszul vannak attól, hogy egy órát utazom munkába. mindegyik maximum 10 percre hajlandó. Tehát több évtized tapasztalatával állítom, hogy a pestiek egyformák.

2014. szept. 28. 21:51
 17/24 anonim ***** válasza:
Én is pesti vagyok, és egyáltalán nem vagyok ilyen, és több kollégámról is merem állítani, hogy nem olyanok, mint a te ismerőseid. Ne általánosíts, mert nem vagyunk egyformák. Attól, hogy a te ismerőseid lusta disznók, még nem minden pesti olyan. Ha meg te lusta vagy kinyitni a szemed, és észrevenni, hogy más is van, mint amivel te találkoztál, akkor bunkó vagy (de én nem vidékizek, mert nem minden vidéki olyan bunkó, mint te)...
2014. szept. 28. 21:54
 18/24 anonim ***** válasza:
13 éves korig nem gáz :D
2014. szept. 28. 21:56
 19/24 anonim ***** válasza:
55%

Az alapból egy általánosítás, hogy vidéki!!!

A pestieknek, ami nem a hajléktalanszagú városkájuk, az már vidék. Mintha más város nem is lenne ebben az országban.

nektek van Pest és Mordor -.-

Szóval akkor nem általánosítok, ha egy pesti sem.

(vidéki város XD Idióták. Mintha az USA-ban lenne Washington, meg a Vidék -.-)

2014. szept. 28. 21:59
 20/24 anonim ***** válasza:

...

A Margitsziget meg pont középen.

2014. szept. 28. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!