Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mióta és miért nincs barátnőd?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta és miért nincs barátnőd? [kort is írjál]

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 15:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Én 21/f és másfél éve nincs. Egyrészt, mert minden időm elveszi a diplomamunkám, másrészt meg a nagyvárosból úgyis nemsokára eljövök, nincs értelme semmilyen kapcsolatot kiépíteni, itthon ebben a tetves városban meg minden lány egy olcsó konzumk*rva, aki cigányokkal barátkozi... köszönöm szépen, ilyenből én nem kérek.

De majd talán valahogy változik a helyzet, egyenlőre sötét a kép.

2010. jan. 21. 19:07
 12/25 anonim ***** válasza:
Másfél éve.Azért,mert nem vagyok táras tipus,és nem vágyom kapcsolatra.
2010. jan. 21. 19:51
 13/25 anonim ***** válasza:
Sosem volt, mert lány vagyok:) 19
2010. jan. 22. 13:29
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Voltak kapcsolataim, komoly meg nem komoly is, de mondjam azt hogy nincsenek normális lányok?? vagy az a baj hogy jóó fej de külsőre nem tetszik, ami akárki - akármit mond szerintem nagyon fontos, pedig még szerintem nagy igényeim sincsenek, csak az hogy aranyos legyen, de azért nagyobb darab ne legyen már nálam , vagy tetszik de a belső értékei igencsak hagynak kivetni valót.
2010. jan. 22. 15:34
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
és 23/F voltam :)
2010. jan. 22. 15:35
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
ja, ebben van valami....amelyik lány értelmes, normális az csak ritkán néz ki jól. Amelyik meg jól néz ki, annaka belsője visszataszító egyszerűen, primitív, szenny. Bocsi, az erős fogalmazásért, de nem lehet ezt szebben mondani.
2010. jan. 22. 16:47
 17/25 anonim ***** válasza:
21 vagyok és azóta nincs amióta rájöttem ,hogy kevés lány igényli a romantikus fiúkat!
2010. jan. 24. 13:51
 18/25 anonim válasza:
29 vagyok. 23 éves koromig küzdöttem a nőkkel, aztán rájöttem, hogy bármit tehetek, nekem férfi kell. Azóta lánnyal nem is voltam. =)
2010. jan. 24. 14:05
 19/25 anonim ***** válasza:
18/F vagyok. Voltak kavargatások, de igazán eddig még semmi. Volt egy lány, akivel ha voltam, mindig úgy tűnt, mintha járnánk, de nemrég mondta, hogy ő nem akar többet.:(
2010. jan. 24. 14:38
 20/25 anonim ***** válasza:
21 vagyok, és 21 éve nincs barátnőm, mert nincs önbizalmam, és nem merek próbálkozni.Analfabéta vagyok csajozás szempontjából.
2010. jan. 24. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!