Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik az előfeltételei/alapfeltételei, hogy bulizni mehessek?
20F vagyok, de eddig nem igazán voltam ilyen helyeken, csak egyszer, de nem igazán éreztem jool magamat. Bár egy ismerősöm volt akivel voltam, de ő is inkább a többi haverjával volt el jobban. Na de ez más téma... Tehát, mik az ilyen alap dolgok? Ruha, kötelező-e inni (azért sem vagyok oda, akit hallok h megy ilyen helyre, mindegyik rongyra issza magát...) és mivel a legtöbb barátaim sem nagy partiarcok, ezért nem igazán számíthatok rájuk, h jöjjenek velem... Egyrészt ismerkedés céljából kezdenék el járni, máshol véletlenül sem akadnék barátnőre... :/ Nem tartom magam nagyon rosszképűnek, ezért gondolom hogy legalább "12 százalék" esélyem van. Ugyanakkor nem is vagyok jóképű sem.. No, de várom a javaslatokat... Ti hogy érzitek jool magatokat, stb. A trollok kíméljenek pls, tudom h béna vagyok, (ha már ilyet is megkérdek) Elnézést, az esetleges helyesírási hibákért, mindig van, aki abba is beleszól. Lehet írni privátban is, ha nyilvánosan nem mer írni (bár elvileg névtelen az oldal)
Nagyjából ennyi... Köszönök előre minden negatív, és főleg pozitív választ! :)
a megfelelő mértékű pia, ami nem árt meg, de felbátorít nagyon fontos!
Onnantól meg majd jön magától! Ne legyél besza*i!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!