Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
GYORSAN! Feljön fél órán belül a barátnőm pasija hozzánk. Füvezni fogunk. Mindig le akar smárolni ha tépett. Szerintetek visszasmároljak? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 11:00
1/53 anonim válasza:
NE FÜVEZZ!!! Ja és ne smárolj vele, ha nem kívánod!
2/53 anonim válasza:
szerintem ne csak a cigit, hanem őt is pippantsd le
Ha már ott van, kipróbálhatjátok a seggből a szádba farok módszert is. Csak terhes ne legyél.
3/53 anonim válasza:
Te lány vagy? mert akkor ha tetszik igen!
4/53 anonim válasza:
Ne füvezz, ne smárolj, inkább kösd fel magad. Füvezés mellett még az a legnagyobb problémád hogy visszasmárold-e? Szégyentelen narkós rib@nc.
5/53 A kérdező kommentje:
füvezek. :D
De énis akarom az a gáz... :/
2010. jan. 21. 11:06
6/53 A kérdező kommentje:
Csaj vagyok.
Utolsónak: Engem ne oktass ki -.-""
Nem eért írtam ki a kérdést.. komoly válaszokat szeretnék.
2010. jan. 21. 11:07
8/53 anonim válasza:
szánalmas...
aztán majd jön a terhes lettem ..."
9/53 anonim válasza:
Dugasd meg magad vele és utána meséld el itt, hogy milyen volt.
10/53 anonim válasza:
Erre a kérdésre komoly választ??? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!